Céginformáció

Az egészséges életmód térhódításával a rendszeres testedzésnek, a szabadidő aktív eltöltésének egyre nagyobb szerep jut. Ennek köszönhetően a fejlett ipari országokhoz hasonlóan hazánkban is folyamatosan növekszik a sportszer és fitnesz termékek iránti érdeklődés;

Cégünk a Fitnesz Forever Kft. az erőnlét javításához, a fitneszhez és még számos sporthoz kapcsolódó terméket forgalmaz és gyárt. 2003 óta működő üzletünk az egykori Arnold Gold Sport üzletláncból vált ki. Több 1000 féle fitnesz terméket forgalmazunk, melyeket a legteljesebben webshopunkban tudunk bemutatni. Megtalálhatók nálunk az otthoni és edzőtermi fitnesz gépek, kardió gépek, boksz felszerelések, pingpong- biliárd-, rex-, csocsó asztalok és még ezernyi dolog.

Cégünk 2010 márciusától a nagy múltú Reebok Fitness egyik magyarországi képviselete és márkaszervize. Az egyre több helyen kapható silány, rövid élettartalmú termékekkel szemben mi kiváló minőségű, hosszú távon használható termékeket értékesítünk.

2011 júliusától üzletünk hivatalos FITNESS-PONT-ként tagja a Scitec Nutrition® táplálék-kiegészítő gyártó és forgalmazó cég magyarországi hálózatának.

Scitec Nutrition® Power Sport aloldal


Képviselt márkáink


Olyan világmárkákat kínálunk Önnek, mint a Reebok, Kettler, Tunturi, Bremshey, NordicTrack, Proform, Finnlo, Hammer, Life Fitness, Nessfit, Body Solid, Steelflex, Concept stb.
Cégünknél a termékek ára a hazai forgalmazókénál túlnyomó többségben kedvezőbb!

Üzletünk


Győrben a Tihanyi Árpád út 78. szám alatt található, a Győri Plaza mellett. Itt kipróbálhatja kiállított gépeinket, és személyes tanácsokat kaphat csapatunktól.
Nyitva tartás: H-P 09.00-18.00-ig, Szo: 09.00-14.00-ig
Telefon: +36-96/436-128

Szolgáltatásaink


Otthoni és létesítményi edzőtermek tervezése, kivitelezése.

Nem tudja, milyen gép lenne ideális az Ön számára alakja formálására, kondíciója javítására? Mi segítünk! Írjon e-mail címünkre vagy látogasson el személyesen üzletünkbe!