AAKG

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W1246

Nettó ár:

2984 Ft

Bruttó ár:

3 790 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

AAKG - Arginin-Alfa-Ketoglutarát

Az AAKG-ben lévő arginin alfa-ketoglutarát az arginin aminosav kötésben az alpha-ketoglutársavval, ami egy kulcsfontosságú köztes anyag a Krebs-ciklusban és az aminosav metabolizmusban. Az alpha-ketoglutársav egyike a legfontosabb nitrogén-szállítóknak a metabolikus folyamatokban. Az arginin – amely a nitrogén-monoxid (NO) egyetlen előanyaga, növekvő népszerűséggel bír azon testépítők körében, akik folyamatosan szeretnék tartani kemény fizikumukat. Az alpha-ketoglutársav egy ketosav, ami a glutamát dezaminálása során keletkezik, és részt vesz az emberi sejtek energia-termelő biokémiai folyamataiban.

Allergén információ
Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
  • Napi 1 adag AAKG kapszula ajánlott egy órával edzés előtt vagy reggel éhgyomorra. Rendszeres használat esetén néhány hét után ajánlatos szünetet tartani.

Kiszerelés: 100 kapszula - 25 adag

Tápérték adagonként

Adag mérete: 4 kapszula
Adagok száma: 25
1 kapszula4 kapszula (1 adag)
L-Arginin-Alfa-Ketoglutarát800 mg3200 mg
További összetevők:fényezőanyag (magnézium-sztearát)

  • Ez a termék sokrétűségének köszönhetően nagy segítség lehet mind aki izmot szeretne építeni,vagx állóképességén szeretne javítani.

Képek