Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Liquid Magnesium

Scitec Nutrition
250 mg gyors felszívódású magnézium adagonként!
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon

Leírás és Paraméterek

Liquid Mmagnesium - Magnézium expressz HOZZÁJÁRUL AZ ENERGIASZINT OPTIMALIZÁLÁSÁHOZ ÉS A KIMERÜLTSÉG MÉRSÉKLÉSÉHEZ! 250 MG MAGNÉZIUM ADAGONKÉNT! MEGERŐSÍTVE 120 MG C-VITAMINNAL! 40 ADAG PALACKONKÉNT Formulánk 250 mg magnéziumot biztosít, ami 120 mg C-vitaminnal is meg van erősítve. A magnézium hozzájárul a normál fehérjeszintézishez, az idegrendszer (a neurotranszmisszió és az izom-összehúzódás, értve ez alatt a szívizom összehúzódását is) normál működéséhez, a fáradtság/kimerültség mérsékléséhez, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az elektrolit-háztartáshoz.* A C-vitamin segít a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, hozzájárul a normál kollagén-képződéshez, és ezen keresztül a porcok, a fogíny, a fogak, a bőr és az erek normál állapotához.* * Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások. Allergén információ Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült! Figyelmeztetés Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermek elől elzárva tartandó. Ízek Ananász-narancs

Adagolás
 

  • Naponta 1adag (25ml) Liquid Magnesium sportital bevétele ajánlott fél órával edzés előtt. Használat előtt jól felrázandó!


Összetétel

Kiszerelés: 1000 ml - 40 adag
Adag mérete: 25 ml Mennyiség:100 ml-ben25 ml-ben%RDA/25 ml Energia:293 kJ - 68 kcal73 kJ - 17 kcal Fehérje:0,2 g<0,1 g† Szénhidrát:10,1 g2,5 g† Zsír:<0,1 g<0,1 g† C vitamin:480 mg120 mg200% Magnézium:1000 mg250 mg83% † Napi ajánlott mennyiség (%RDA) nincs megállapítva.
  • Összetevők: ivóvíz, narancslé (koncentrátumból), fruktóz, magnézium citrát, étkezési sav (tejsav), C-vitamin, tartósítószer (kálium szorbát), aroma, édesítőszer (nátrium ciklamát és nátrium szacharinát)


Vásárlói vélemények