Lábnyújtó / lábhajlító gép (model: GCEC340)

Gyártó: Body-Solid
Súly: 44 kg
Cikkszám: #W1716

Nettó ár:

88976 Ft

Bruttó ár:

113 000 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

Body Solid Lábnyújtó/ülő lábhajlítóg

A combizmok (elülső és hátsó) növelése, formálása soha nem volt ilyen egyszerű! Csak pakolja fel az Önnek megfelelő mennyiségű tárcsasúlyt (nem tartozik az edzőgéphez, meg kell őket rendelni!) az edzéshez, állítsa be a gyakorlathoz kényelmes térdpárnázat és háttámla pozíciókat, fogja meg az ülés oldalainál található csúszásmentes fogantyúkat és kezdjen el tréningezni!

Combfeszítés: Távolítsa el az edzőgépről a térdpárnázatot és helyezze be azt a háttámla mögötti vázfuratba! Húzza ki a vázból a rögzítőkart és engedje előre a tárcsatartó rudat, majd a kart helyezze vissza a vázba! Tolja le a lábpárnázat kart és kezdjen el edzeni!

Combhajlítás: A gyakorlat kezdeténél a tárcsatartó rúdnak a rögzítőkar mögött kell lenni! Állítsa be az Önnek kényelmes térdpárnázat pozíciót, adja meg a gyakorlat mozgástartományát, majd sarkait helyezze a görgős lábpárnázatra! Kezdjen el edzeni!

A fokozottabb hatékonyság érdekében a gyakorlat mozgástartománya rendkívül könnyen megadható. Az eredmény hamarosan jelentkezik, a gyártó által garantált kényelem és biztonság szintén adott lesz!

Az edzőgép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Az alkalmazás egyaránt használható otthoni és edzőtermi körülmények között, az edzőgéphez nem tartozik az ábrán is látható tárcsasúly adapter, a tárcsasúlyok és a szorító.

Specifikáció
- Vázszerkezet: gépi lakkfestéses, masszív zártszelvény
- Párnázat: dupla varrású, műbőr bevonatú vastag habszivacs

Testreszabás
- Állítható háttámla pozíció
- Állítható görgős térpárnázat pozíció
- Állítható gyakorlati mozgástartomány

Opció
- Tárcsasúlyok
- Szorító
- Tárcsasúly adapter (30 mm-ről 50 mm-re)

Méret (HxSzxM): H: 125 cm x Sz: 107 cm x M: 94 cm

Önsúly: 44 kg