BLUETOOTH® JELADÓ!

Gyártó: Polar
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W2888

Nettó ár:

15669.5 Ft

Bruttó ár:

19 900 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:


A Bluetooth® vezeték nélküli technológiával ellátott Polar WearLink®+ jeladó, rögzíti a szívverés adatait, és azokat egy azzal kompatibilis, mobil edzőkészülék számára továbbítja

A Bluetooth® vezeték nélküli technológiával ellátott Polar WearLink®+ jeladó, rögzíti a szívverés adatait, és azokat egy azzal kompatibilis, mobil edzőkészülék számára továbbítja. A puha, textil, mellkasra rögzíthető öv könnyedén felveszi a test alakját, melynek következtében szabad mozgást biztosít.
A jeladó fel- és levétele egyszerű a kampós rögzítő segítségével.

A pulzusszámot egy kompatibilis, mobil edzőkészülék számára továbbítja. A Bluetooth átvitel segítségével a mobil eszköz képes megkeresni az Ön pulzusszámát. Gépben mosható textil heveder Vízálló csatlakozó Felhasználó által cserélhető elemek Információk a WearLink+ és Bluetooth jeladók Androidos telefonokkal való kompatibilitásáról szólnak. Néhány Android operációs rendszer esetén nagy az energia igénye a Polar rendszernek. A magas energia használat néhány okostelefon típussal függ össze, amely a jeladó elem élettartamának nagy mértékű csökkenését okozza.
Meg kell jegyezni, hogy ez csak Androidos telefonok esetében fordul elő. A WearLink+ Bluetooth jeladót Nokia Symbian rendszereken fejlesztettük, ezen a rendszeren kifogástalanul működik.

A következő Android telefonok megfelelően működnek:
  * HTC Wildfire S, Desire S, Sensation XE
  * Samsung Galaxy Ace, Galaxy Mini, Galaxy Gio, Galaxy i9000
  * LG Optimus 3D
A következő Android telefonok energia igénye nagyon nagy:
  * Samsung Galaxy S2, Nexus S2
  * Sony Ericsson Xperia Arc S, Xperia Active, Xperia Neo,
  * Sony Xperia S
  * ZTE Blade
  * Huawei U8800 X5 Pro
  * Motorola Defy
Kompatibilis Mobil Alkalmazások:
 • Edomondo
 • Runkeeper
 • Sportypal
 • Cardio Trainer
 • Runtastic
 • Run.Gps!
ANDROID és SYMBIAN TELEFONOKKAL KOMPATIBILIS!!!
Méret:
M-XXL