C-1000

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0.5 kg
Cikkszám: #W2942

Nettó ár:

1803 Ft

Bruttó ár:

2 290 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

C-1000 - C-vitamin komplex csipkebogyóval

A C-vitamin egy vízben oldódó vitamin, melynek folyamatos jelenléte elengedhetetlen szervezetük optimális működéséhez. A C-vitamin szükséges a kollagénképzéshez és sebgyógyuláshoz, erősíti ereink falát, és fokozhatja ellenállóképességünket is! Segít a sejteket károsító szabadgyökök elleni harcban, melyek a sejtek korai öregedéséhez vezethetnek. A megfelelő C-vitamin ellátottság hozzájárul szöveteink épségének megőrzéséhez, állatkísérletekben pedig a tesztoszteron szint emelésére is képes volt.

A sportolók C-vitamin szükséglete a hivatalos álláspont szerint magasabb, mint az átlagembereké, az 500 mg/nap-ot is elérheti, ezért a fizikailag aktív embereknek ügyelniük kell, hogy étrendjükkel és szükség esetén kiegészítéssel bevigyék a számukra javasolt mennyiséget. Néhány szakértő különösen nagy megterhelések esetén napi 1000-2000 mg C-vitamin elfogyasztását is indokoltnak tartja. Egy tudományos publikáció szerint azok a sportolók, akiknek rosszabb a C-vitamin ellátottsága, kevesebb zsírt égetnek el testmozgás közben, mint azok, akiknél e vitamin szintje megfelelő, így a jó ellátottság akár a szálkásabb, feszesebb test eléréséhez is hozzásegíthet minket.

A termékünk csipkebogyót is tartalmaz, így a C-vitamin a csipkebogyóban található bioflavonoid vegyületekkel együtt a hatását maximálisan ki tudja fejteni. A Scitec Essentials C-1000 tablettánként 1000 mg C-vitamint tartalmaz, tökéletes kombinációban a maximális hatás kifejtéséhez!
A formulánk természetesen folyamatos felszívódású!
  • Felnőttek napi 1 tablettát szedjenek étkezéssel. A tabletták bevonata segíti a lenyelésüket.

Kiszerelés: 100 tabletta

Tápérték

1 adag
Energia20,92 kJ - 5 kcal
Összes szénhidrát1 g
C-vitamin (aszkorbinsav formájában és csipkebogyó (Rosa canina) gyümölcs formájában)1 g

  • Mindennapi használatra az immunrendszer védelmére, sportolóknak és hétköznapi embereknek is.

Képek