Ginseng

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0.5 kg
Cikkszám: #W2956

Nettó ár:

2827 Ft

Bruttó ár:

3 590 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:


GINSENG - Gyorsan felszívódó koreai ginzeng

A ginzeng évszázadok óta használt gyógynövény, amit keleten az élet gyökerének is neveznek. Úgy tartják, a Panax ginseng meghosszabbítja az életet, fokozza a fizikai erőt és a koncentrálóképességet is. Adaptogén hatásáért elsősorban a benne található ginzenozid vegyületek felelősek, bár tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Fokozza a szervezet ellenállóképességét a különböző károsító hatásokkal szemben, mérsékli a stressz hatását, csökkentheti vércukorszintet és erősítheti az immunrendszert. Használata előnyös lehet fáradtság, kimerültség fennállásakor, illetve nagyobb fizikai vagy szellemi megterhelések esetén.
FIGYELMEZTETÉS:Túladagolása álmatlanságot és más kisebb panaszokat idézhet elő, ezért a javasolt adagot ne lépje túl. Terheseknek, illetve véralvadásgátló gyógyszereket szedőknek, magas vérnyomásban, pszichés problémákban szenvedőknek alkalmazása nem ajánlott! Betegségek fennállása esetén szedése előtt konzultáljon kezelőorvosával.
Magas vérnyomás esetén nem javasolt! Befolyással lehet a vércukor szintre, és adaptogén hatása miatt szedése 6 hétnél tovább nem javasolt!

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült.
  • Naponta 2 x 1 Ginseng kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal. Alkalmazása kúraszerűen ajánlott, 2 hónap leteltével legalább 2 hét szünet tartása javasolt.

Kiszerelés: 100 kapszula

Tápérték

1 adag
Koreai ginzeng500 mg
(Panax ginzeng (gyökér))
  • További összetevők: zselatin, csomósodást gátló (szilícium-dioxid), fényezőszer (növényi magnézium-sztearát)

  • Mindenkinek, aki szeretné energiával feltölteni a mindennapjait!

Képek