Lecithin

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0.5 kg
Cikkszám: #W2958

Nettó ár:

2118 Ft

Bruttó ár:

2 690 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:


Lecithin - 1200 mg természetes szója lecitin

A lecitin a foszfolipidek közé tartozik, fő alkotórészei zsírsavak és a kolin, valamint az inozitol. A kolint a B-vitaminok közé szokták sorolni, bár ez nem teljesen pontos meghatározás, mivel a kolin egy a szervezetünk által is szintetizált vegyület.

A kolin az idegi átvivőanyag (neurotranszmitter) acetilkolin egyik összetevője, javíthatja az emlékezőképességet, ezért a korral jelentkező memóriaproblémák kezelésére is gyakran használják. Az inozitolt szintén a B-komplex tagjának szokták tekinteni, a kolinhoz hasonlóan ez az anyag is szerepet játszik az ingerületátvitelben. Mivel mindkét vegyület megakadályozza a májban a nagy mennyiségű zsír lerakódását, ezért a kolint és inozitolt egyaránt tartalmazó lecitin szedése hasznos lehet a máj elzsírosodásának gátlásában, a májvédelemben, így segíthet akár az erőteljes tömegnövelés lehetséges ártalmainak kivédésében is. A lecitinnek még az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében van nagy szerepe.

A Scitec Essentials Lecithin adagonként 1200 mg szója lecitint, 180 mg foszfatidilkolint és 108 mg foszfatidilinozitolt tartalmaz.
  • Naponta 1 Lecithin kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal.

Kiszerelés: 100 kapszula

Tápérték

1 adag
Energia10 kcal (42 kJ)
Zsírból származó energia10 kcal (42 kJ)
Telített zsírsavból származó energia5 kcal (20,92 kJ)
Összes zsír1 g
Szójalecitin1200 mg
(61% foszfatidok, 732 mg) tipikusan tartalmaz:
Foszfatidil-kolin180 mg
Foszfatidil-inozitol108 mg

  • Javítja a memóriát,és segít megvédeni a májat az elzsírosodástól.

Képek