Yucca

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W2971

Nettó ár:

2275.5 Ft

Bruttó ár:

2 890 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:


Yucca - 450 mg gyorsan felszívódó, magas minőségű yucca

Az emésztőrendszeren keresztül testünk folyamatos érintkezésben van a külvilággal, vizet, tápanyagokat vesz fel innen, kisebb mennyiségben a szervezet számára haszontalan, ártalmasnak tekinthető anyagokat, mérgeket - például gyógyszermaradékokat - is ide ürít. A bélrendszerben nem megfelelő működés esetén nagyobb mennyiségben képződhetnek rákkeltő anyagok is és túl lassú bélműködés esetén valószínűleg kedvezőtlen hatásokat fejthetnek ki. A vitaminokban, nyomelemekben, antioxidánsokban is gazdag yuccát az amerikai indiánok hosszú idő óta felhasználták különböző egészségügyi problémákban az állapot javítására, így gyulladások csökkentésére, fertőzések kezelésére és megelőzésére, a legyengült szervezet felerősítésére.

A yucca fokozhatja az immunrendszer működését és stressztűrő képességünket. Méregtelenítő hatása miatt emésztési zavarok esetén is kedvező lehet, mivel segíthet a bélflóra helyreállításában és hatékonyan megtisztítja a bélrendszert a mérgektől, lerakódásoktól, hozzájárulva a bélműködés rendezéséhez.

A Scitec Essentials Yucca készítményének már néhány hetes használata érezhető javulást eredményezhet közérzetedben és fizikai állapotodban!

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült.
  • Napi 2 x 1 Yucca kapszula ajánlott bő folyadékkal étkezés közben.

Kiszerelés: 100 kapszula

Tápérték

1 adag
Yucca (Yucca schidigera, gyökér)450 mg
  • Öszetevők: zselatin, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), fényezőanyag (magnézium-sztearát)

  • Mindenkinek ajánljuk aki szeretné megelőzni a testében esetlegesen bekövetkező gyulladásokat,vagy a már meglévő gyulladások kezelésére.

Képek