Citrulline Malate

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W299

Nettó ár:

4480 Ft

Bruttó ár:

5 690 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

Citrulline Malate

A citrullint almasavval kombinálva kapjuk meg a citrullin malátot. A citrullin aminosav megtalálható a görögdinnyében (Citrullus lanatus), míg az almasav egy szerves sav, amely bőségesen fellelhető a természetben (például a gyümölcsökben). Számos fehérje tartalmaz citrullint, és mindkét hatóanyag kulcsfontosságú köztes anyag a metabolikus-ciklusokban. Az étrend kiegészítése citrullin maláttal népszerű gyakorlat olyan testépítők és más sportolók körében, akik kemény edzéseket végeznek.

A köznyelv a citrullin malátot az aerob sportok kreatinjaként aposztrofálja, mivel késlelteti a kifáradást. Mindezen túl, az arginin termelődés előanyaga, tehát nitrogén-oxid (NO) fokozó.

Allergén információ
Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés
90 kapszula - 30 adag
  • Naponta 3 Citrulline Malate kapszula bevétele ajánlott 60 perccel edzés előtt.

Kiszerelés: 90 kapszula – 30 adag
Egy adag: 3 kapszula

1 kapszula3 kapszulaNRV%*
L-citrullin DL-malát 1:11000 mg3000 mg


NRV%*: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára.
†: Napi ajánlott érték nincs meghatározva.

ÖSSZETEVŐK
L-citrullin DL-malát 1:1, zselatin kapszula (marha zselatin; kapszulahéj színezék: Candurin Silver Fine, Brilliant Black BN, Black Iron Oxide), csomósodást gátló (magnézium-sztearát).