Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BCAA 6400

Scitec Nutrition
A legfontosabb esszenciális izomépítő BCAA aminosavak tablettában
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon

Leírás és Paraméterek

BCAA 6400 - A legfontosabb esszenciális izomépítő BCAA aminosavak 6400 MG BRUTTÓ SÚLY/ADAG Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a leucin, az izoleucin és a valin, egy fontos csoportját képezik az aminosavaknak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálék-kiegészítők. Az elágazó láncú aminosavak több, mint 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. A leucin, az izoleucin és a valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek vegyes étkezési fehérje-forrásokból biztosíthatók. A BCAA-k bevihetőek étrend-kiegészítőként is, amely kifejezetten javasolt erőteljes edzés vagy fizikai munka körüli időpontokban. BCAA 6400 formulánk 2:1:1 arányban tartalmaz leucint, izoleucint és valint. Allergén információ Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült! Figyelmeztetés Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Kiszerelés 125 tabletta – 25 adag, 375 tabletta – 75 adag

Adagolás
 

  • Naponta 1-3 adag BCAA 6400 tabletta szedése javasolt. Használata ajánlott edzés előtt, alatt és edzést követően, valamint regenerálódáshoz (lefekvés előtt).


Összetétel

Kiszerelés: 125 tabletta - 25 adag
Tápérték adagonként 1 tabletta4 tabletta (1 adag) L-leucin448 mg2240 mg L-izoleucin224 mg1120 mg L-valin224 mg1120 mg ÖSSZETEVŐK BCAA 2:1:1 granulátum, hordozók (mikrokristályos cellulóz, talkum, aerosil magnézium-sztearát).

Felhasználási terület
 
  • Mindenkinek ajánljuk aki szeretné az izom leépülését megakadályozni valamint az izom gyarapodását segíteni. Alkalmas mind erő, mind pedig állóképességi sportolók számára!


Vásárlói vélemények