G-BCAA

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W3096

Nettó ár:

7472.5 Ft

Bruttó ár:

9 490 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

G-BCAA - Glutamin+BCAA izomépítő aminosavak

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA), a leucin, az izoleucin és a valin esszenciálisak, mivel a testünk nem képes azokat előállítani. 35 százalékát teszik ki az izomfehérjék teljes esszenciális aminosav készletének.

A glutamin a legnagyobb arányban megtalálható aminosav az emberi vérben. A glutamin feltételesen esszenciálissá válhat bizonyos helyzetekben, ideértve az intenzív fizikai edzést, amikor a test nem tud elegendő glutamint szintetizálni. Ezek a (feltételesen) esszenciális aminosavak étkezési fehérje, ideértve a táplálék-kiegészítőket is, fogyasztásával biztosíthatók. A mi G-BCAA formulánk 1:1:1:1 arányban tartalmaz glutamint, leucint, izoleucint és valint.

Allergén információ
Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült.

Figyelmeztetés
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés
250 kapszula – 83 adag
  • Naponta 1-4 alkalommal 3 kapszula bevétele ajánlott. A kívánt hatás elérése érdekében leginkább edzés előtt és után, pihenést megelőzően és főétkezések között.

Kiszerelés: 250 kapszula - 83 adag

Egy adag: 3 kapszula

1 kapszula 3 kapszula (1 adag)
L-glutamin 300 mg 900 mg
L-leucin 300 mg 900 mg
L-izoleucin 300 mg 900 mg
L-valin 300 mg 900 mg
  • Összetevők: L-glutamin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin, zselatinkapszula

  • Mindenkinek ajánljuk aki szeretné az izom leépülését megakadályozni valamint az izom gyarapodását segíteni. Alkalmas mind erő, mind pedig állóképességi sportolók számára!


Képek