Über Milk

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W3243

Nettó ár:

7079 Ft

Bruttó ár:

8 990 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

Über Milk - Micelláris kazein és tejsavófehérje tartalmú tejfehérje izolátum

Az ÜBER MILK egy prémium minőségű tejfehérje izolátum! A tej – köszönhetően egyedi fehérjetartalmának – talán az egyik legnagyszerűbb izomépítő táplálék. Természetes módon tartalmaz nagyjából 80%-ban kazeint, és 20% tejsavófehérjet. Kíméletesen ultraszűrt tejfehérjénk megőrzi ezt az arányt, és a benne található kazeint nem-denaturált, micelláris kazein formájában tartalmazza (az alacsonyabb minőségű, denaturált kazeinát helyett), mivel a terméket vegyileg nem kezeljük. A magas minőségű fehérje az emberi szükségletekhez optimális nélkülözhetetlen aminosav-összetétellel, és magas fokú emészthetőséggel rendelkezik. A legtöbb állati eredetű fehérje ilyen magas minőségű fehérjének tekinthető. Az étkezési fehérjék a nitrogén és az elengedhetetlen aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van a szövetépítéshez és a szövetek fenntartásához.

Ennélfogva az ÜBER MILK hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez, valamint az egészséges csontok megőrzéséhez is*. Az ÜBER MILK nagyszerűen alkalmazható étkezésként bármikor a nap folyamán, például lefekvés előtt is. Két népszerű szabad formájú aminosavval is kiegészítettük a formulát: l-argininnel és l-glutaminnal.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Allergén információ
Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Ízek
vanília

Kiszerelés
800 g – 36 adag

Aszpartám-mentes termék!

  • Ajánlott napi 1 adag Über Milk 250 ml vízben, tejben vagy gyümölcslében feloldva zsírmentes izomtömegtől és táplálkozási igénytől függően. Alkalmazható bármelyik étkezés mellé, hogy megnöveljük annak fehérje tartalmát, vagy önmagában.

Kiszerelés: 800 g - 36 adag

Egy adat: 22 g (kb 1.5 adagolókanál)

100 g22 g (1 adag)
Energiatartalom:1431 kJ - 341 kcal315 kJ - 75 kcal
Fehérje:90,9 g20 g
Szénhidrát:0 g0 g
Ebből cukor:0 g0 g
Zsír: 2,3 g0,5 g
  • Összetevők: tejfehérje izolátum, L-arginine, L-glutamine, természetes és mesterséges aromák (vaníliák), édesítőszer (aceszulfám-K, szukralóz)

  • Ideális diétás időszakban, illetve nem közvetlenül edzés előtti vagy edzés utáni használatra (pl. napközben, lefekvés előtt).