Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Arthroxon Plus

Scitec Nutrition
Ízület-karbantartást támogató komplex
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon

Leírás és Paraméterek

Arthroxon Plus - Élvonalbeli ízület karbantartó formula 8 KOMPONENSŰ FORMULA Az ARTHROXON PLUS egy komplex ízület-karbantartást támogató formula, 8 komponensű összetevő-mátrix-szal, amely a megszokottak mellett, speciális hatóanyagokat is tartalmaz. A NEM® (natural egg membrane – természetes tojáshéj-membrán) használata az ilyen típusú formulákban, tanulmányokkal megalapozott. A tojáshéj-membrán természetes forrása a glükozamin, kondroitin, hialuronsav kombinációnak. Az ARTHROXON PLUS ezen kívül tartalmazza a preferált II. típusú kollagént, valamint közvetlenül is hozzáadtuk a jól ismert és népszerű glükozamin szulfátot, kondroitin szulfátot, és MSM-t. A termék C-vitaminnal és mangánnal van megerősítve. A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez és a csontok normál állapotának fenntartásához.* A C-vitamin hozzájárul a porcok, az erek, a fogíny, a fogak és a bőr normál állapotához szükséges normál kötőszövet-képződéshez.* *Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások. Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Figyelmeztetés Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Adagolás
 

  • Naponta 5 kapszula ARTHROXON Plus bevétele ajánlott étkezés közben.


Összetétel

Kiszerelés: 108 kapszula dobozolt gyógyszerleveles kiszerelésben - 21 adag
Egy adag: 5 kapszula 1 kapszula5 kapszulaRDA%*1 kapszula5 kapszulaRDA%* C-vitamin12 mg60 mg75%Arthroxon Plus szuper mátrix3212 mg† Mangán0,1 mg0,5 mg25%(glükózamin-szulfát 2 KCl, kondoritin-szufát, hidrolizált csirkekollagén II. típusú (52%-os), metil-szulfonil-metán (MSM), NEM® (természetes tojáshéj membrán), aszkorbinsav, hialuronsavmangán-szulfát-monohidrát)
  • ÖSSZETEVŐK Glükózamin-szulfát 2 kálium-klorid, marha-zselatinkapszula (kapszulahéj színezékek: Candurin Silver Fine, Copper Complex of Chlorophyllins), kondoritin-szufát, hidrolizált csirkekollagén (II. típusú 52%-os), metil-szulfonil-metán (MSM), NEM® (természetes tojáshéj membrán), csomósodást gátló (magnézium-sztearát), aszkorbinsav, hialuronsav, mangán-szulfát-monohidrát.


Vásárlói vélemények