Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beta Alanine

Scitec Nutrition
Karnozin-fokozó
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon

Leírás és Paraméterek

Beta Alanine BÉTA-ALANIN + L-HISZTIDIN A béta-alanin egy nem-esszenciális aminosav, amit az izomsejtek használnak a karnozin szintéziséhez, amely egy dipeptid, béta-alaninból és l-hisztidinből. Formulánk mindkét komponenst tartalmazza! A karnozin magas koncentrációban található a vázizomzatban, és elsődlegesen a legerősebb, II-es típusú, gyors összehúzódásra képes izomrostokban. A karnozin-szint növelése táplálék-kiegészítéssel, egy növekvő népszerűségnek örvendő gyakorlat tájékozott atléták és testépítők körében. Béta-alanin formulánk nem okoz felesleges súlygyarapodást vagy puffadást, nem tartalmaz stimulánsokat, sem más egyéb összetevőket vagy töltőanyagokat, amelyek gátolnák az effektív, személyre szabott adagolást. És természetesen, nem tartalmaz tiltott anyagokat! Allergén információ Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült! Figyelmeztetés A béta-alanin bizsergető érzést okozhat a bőr felületén. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Adagolás
 

  • 1 adag Beta Alanine italpor folyadékban feloldva fogyasztandó a nap folyamán 4 egyenlő részre elosztva. A legpontosabb dózis értékének számítása: 50 mg Beta Alanine testtömegkilogrammonként.
  • 5 db Beta Alanine kapszula bevétele ajánlott a nap folyamán egyenletesen elosztva. A legpontosabb dózis értékének számítása: 50 mg Beta Alanine testsúlykilogrammonként. (1 kapszula 800 mg Beta-alanint tartalmaz)


Összetétel

Kiszerelés: 120 g - 30 adag Egy adag: 4 g (1 teáskanál) 100 g 4 g (1 adag) Beta-alanin 90 g 3600 mg L-hisztidin 10 g 400 mg ÖSSZETEVŐK Beta-alanin, Alfa-hisztidin.
Kiszerelés: 150 kapszula - 30 adag Egy adag: 5 kapszula 1 kapszula5 kapszula Beta-alanin800 mg4000 mg ÖSSZETEVŐK Beta-alanin, hordozó (magnézium-sztearát), zselatinkapszula.

Felhasználási terület
 
  • Mindenkinek ajánljuk aki szeretné csökkenteni az izomkifáradását, növelni a teljesítményét és fokozni a regenerálódását.


Vásárlói vélemények