Beta Alanine

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W3281

Nettó ár:

3614.5 Ft

Bruttó ár:

4 590 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Kiszerelés:

Termékismertető:

Beta Alanine

BÉTA-ALANIN + L-HISZTIDIN

A béta-alanin egy nem-esszenciális aminosav, amit az izomsejtek használnak a karnozin szintéziséhez, amely egy dipeptid, béta-alaninból és l-hisztidinből. Formulánk mindkét komponenst tartalmazza! A karnozin magas koncentrációban található a vázizomzatban, és elsődlegesen a legerősebb, II-es típusú, gyors összehúzódásra képes izomrostokban. A karnozin-szint növelése táplálék-kiegészítéssel, egy növekvő népszerűségnek örvendő gyakorlat tájékozott atléták és testépítők körében. Béta-alanin formulánk nem okoz felesleges súlygyarapodást vagy puffadást, nem tartalmaz stimulánsokat, sem más egyéb összetevőket vagy töltőanyagokat, amelyek gátolnák az effektív, személyre szabott adagolást. És természetesen, nem tartalmaz tiltott anyagokat!

Allergén információ
Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés
A béta-alanin bizsergető érzést okozhat a bőr felületén. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az
egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
  • 1 adag Beta Alanine italpor folyadékban feloldva fogyasztandó a nap folyamán 4 egyenlő részre elosztva. A legpontosabb dózis értékének számítása: 50 mg Beta Alanine testtömegkilogrammonként.
  • 5 db Beta Alanine kapszula bevétele ajánlott a nap folyamán egyenletesen elosztva. A legpontosabb dózis értékének számítása: 50 mg Beta Alanine testsúlykilogrammonként. (1 kapszula 800 mg Beta-alanint tartalmaz)

Kiszerelés: 120 g - 30 adag
Egy adag: 4 g (1 teáskanál)

100 g 4 g (1 adag)
Beta-alanin 90 g 3600 mg
L-hisztidin 10 g 400 mg


ÖSSZETEVŐK Beta-alanin, Alfa-hisztidin.


Kiszerelés: 150 kapszula - 30 adag
Egy adag: 5 kapszula

1 kapszula5 kapszula
Beta-alanin800 mg4000 mg


ÖSSZETEVŐK
Beta-alanin, hordozó (magnézium-sztearát), zselatinkapszula.

  • Mindenkinek ajánljuk aki szeretné csökkenteni az izomkifáradását, növelni a teljesítményét és fokozni a regenerálódását.