HMB

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W3285

Nettó ár:

3504 Ft

Bruttó ár:

4 450 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Kiszerelés:

Termékismertető:

HMB - Anabolikus és anti-katabolikus kiegészítő

A HMB (béta-hidroxi béta-metilbutirát) a legfontosabb esszenciális aminosavból, a leucinból képződő anyagcsere termék. A HMB segítségével a szervezet izomnövelő és zsírégető képessége az edzés hatására megnő.
Kísérletek által bizonyított, hogy azok az emberek, akik naponta 3 g HMB-t fogyasztottak három héten keresztül, érdemben több tiszta, zsírmentes izomtömeget, valamint két és félszer akkora erőszint-növekedést értek el, mint azok, akik ugyanazon módon edzettek, de nem fogyasztottak HMB-t!
A HMB kiválóan támogatja a regenerációt is, így kezdő sportolóknak, nagyon intenzíven edzőknek és diétázóknak kifejezetten ajánlott.

A HMB előnyei a következők: nem okoz zsír- vagy vízfelhalmozást, nem stimuláns, és nincs hormonális hatása. Ez a termék sportolók számára lett kifejlesztve, és egyaránt alkalmazható szezonon kívül és versenyfelkészülés folyamán. A HMB alkalmas hosszú-távú folyamatos használatra.

Allergén információ
Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült! A termék módosíthatja egyéb gyógyszerkészítmények felszívódását és hatását!

Figyelmeztetés
A termék módosíthatja egyéb gyógyszerkészítmény felszívódását és hatását! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
  • Naponta 4-6 HMB kapszula bevétele ajánlott étkezés közben, bő folyadékkal testtömegtől függően. 80kg alatt 2x2 kapszula, míg 80 kg felett 3x2 kapszula javasolt.

Egy adag: 2 kapszula

2 kapszula 6 kapszula (1 adag)
HMB 1000 mg 3000 mg


ÖSSZETEVŐK
Béta-hidroxi-béta-metilbutirát kálcium, hordozó (magnézium-sztearát), zselatinkapszula.