CreaBose

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W3300

Nettó ár:

2835 Ft

Bruttó ár:

3 600 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

CreaBose - Sejt-energia fokozó csúcstermék

A kreatin-monohidrát és a ribóz önmagukban is remek sejt-energia fokozó és sejttérfogat-növelő hatóanyagok, de kombinációban együttes hatásuk szinergizmus révén megsokszorozódik. A Creabose segítségével az izomsejtek két különböző, de nem teljesen független irányból, két anyagcsere pályán keresztül kapnak támogatást. A ribóz azon képessége, hogy megakadályozza kemény edzés során a sejt-energiát közvetlenül szolgáltató ATP (adenozin-trifoszfát) teljes lebomlását még erősebbé teszi a kreatin hatását. Ezért a Creabose egy igen kiváló anabolikus kombináció a maximális erő és a tiszta izomtömeg kiemelkedően gyors növelésére.

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzat izomsejtjeiben található. Részt vesz az összes testi sejthez való energia-szállításban azáltal, hogy hozzájárul az Adenozin Trifoszfát előállításához (ATP), ami mint sejt-energia tartalék, segíti az izmok összehúzódását is.

A CREA-BOSE tartalmazza a valaha legtöbbet kutatott Kreatin-formát. A kreatin minimum napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

Az Adenozin Trifoszfát egy adenin és egy ribóz molekulából,valamint három foszfát-csoportból áll, és gyakran említik, mint sejtközi energiaszállító-molekula. Az ATP anyagcseréhez szükséges kémiai energiát szállít sejteken belül.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérje ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés
300 g – 60 adag
  • Naponta 2-4 adag Creabose italpor 400 ml folyadékban feloldva fogyasztandó, közvetlenül edzés után és az azt követő főétkezés előtt.

Kiszerelés: 300 g - 60 adag

Egy adag: 5g (1 adag=1 adagolókanál)

Energiatartalom 197,4 kJ - 47 kcal
Kreatin-monohidrát 4000 mg
d-ribóz 1000 mg
  • Összetevők: kreatin-monohidrát, d-ribóz

  • Mindenkinek ajánljuk akik szeretnék a maximális erő és a tiszta izomtömeg kiemelkedően gyors növelését.

Képek