Turbo Creatin

Gyártó: Full Force
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W3750

Nettó ár:

3142 Ft

Bruttó ár:

3 990 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

Turbo Creatin - Fejlett kreatin formula leucinnal felturbózva!

A kreatin a legalaposabban bizonyított hatóanyag, amely fokozza az erőt, a közepes-magas intenzitású izom-munkát és az izomtömeg-növekedést (azáltal, hogy közvetlenül ingerli az izomprotein szintézis ütemét). Mi a kreatin-monohidrát mellett a kreatin-malát hatóanyagot is használjuk, mely egy kémiailag kötött kreatin és almasav molekulája. Az almasav egy a Szent-Györgyi-Krebs ciklusban résztvevő anyag, amely segít energiával ellátni a testet. Mivel a kreatin-malátba az almasav „be van építve”, ezért ez a fajta kreatin képes jobban támogatni az ATP energiarendszert (a nagy intenzitású munka energiaforrása), amely nagyobb erőhöz, izomtömeghez és erősebb regenerálódási kapacitáshoz vezet!
Az 5 gramm kreatin keverékhez 2 gramm leucint is adtunk, amelyik a legerősebb aminosav! Tudományosan bizonyított ma már, hogy az izomnövekedés maximalizálásához a szervezetbe 2-3 óránként 2-3 gramm leucint kell bevinni, mivel a leucin egy közvetlen parancsot jelent a szervezet számára, hogy a legnagyobb ütemben folytassa a vérben áramló aminosav készletből az izomfehérje-felépítést.
A Turbo Creatine formula nincs szénhidrátokkal, cukrokkal televerve (0 g szénhidrát), így bármilyen célra, bármilyen időpontban alkalmazható!

Íz: citrom, ízesítetlen

Kiszerelés: 420 g (60 adag)
  • A legjobb 1-2 adag fogyasztása edzés körül (előtte és/vagy utána). A Turbo Creatine hozzáadható a turmixodhoz, vagy önmagában is alkalmazható. A nem ízesített termék nem túl jól oldódik és keserű az íze, ez normális! Legjobb egy ízesített italhoz keverni (400 ml/adag).

Tápérték:

ÍzesítetlenCitrom ízű
Tápérték: 7 g (1 adag= 3/4 adagolókanál) Tápérték: 11 g (1 adag= 1 adagolókanál)
Energiatartalom 210 kJ (50 kcal)
Kreatin-monohidrát 3000 mg L-leucin 2000 mg
Trikreatin-malát 2000 mg


Citrom
Összetevők: Kreatin-monohidrát, trikreatin-malát, L-leucin, természetes és mesterséges aromák ( citrom), citromsav, édesítőszer (aszpartám)*

Ízesítetlen
Összetevők: Kreatin-monohidrát, trikreatin-malát, L-leucin

*Fenilalanin forrást tartalmaz.

  • Mindenkinek ajánljuk aki szeretné fokozni erejét és növelni izomtömegét!