Reebok B 9,5 ergométer (model: REO-16100)

Gyártó: Reebok
Súly: 60 kg
Cikkszám: #W3893

Nettó ár:

312000 Ft

Bruttó ár:

396 240 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:


A proffesszionális fitnessberendezések studio normáinak megfelelően gyártott, új Reebok Momentum B 9.5-ös szobakerékpár a fitneszlétesítmények és szállodák számára éppúgy megfelelő, mint otthoni használatra. A fordulatszámtól független vezérlőmű 25-400 Watt teljesítményű, és 12 kg-os lendkerék biztosítja a folyamatos tekerést, és teljesíti a követelményeket melyeket egy megfelelő fitnesstréningnél megkövetelhetünk. Sokrétű edzőprogramok,függőlegesen állítható kényelmes nyereg, és egy integrált polar pulzusmérő teszi lehetővé a használatot fiatlaok és idősek számára egyaránt.

JellemzőkAC Generor Sistem: ez az elektromágenses fékrendszer számítógép által irányított, és emiatt magas a precíiósértéket mutat. A 20 ellenállási szint elektronikusan beállítható.

Direct Action: A direct actionnal övcsavarkulccsal még egy magas fordulatpillanatnál is az övek csúszását csökkenthtjük. Az egyedülálló direkt action övkulcs a levélrugó gyors reakciója által kap szalagfeszültséget.

Szíjmeghajtás: Poly-V speciális szíjmeghajtás a szinte hangtalan edzésért és az optimális erőátvitelért.

Stabil keretszerkezet: A gyártás során felhasznált speciális csövek a legnagyobb stabilitást és biztonságot nyújtják.

Állítható, kényelmes nyereg: Ergonomikus kialakítású nyereg a legkényelmesebb ülésért. A nyereg vízszintesen és függőlegesen is állítható, így minden testmérethez megtalálhatja az optimális üléshelyzetet.

Többpozíciós, állítható kormány: Az edzés során a különböző testhelyzetekhez fokozatmentesen állítható.

Kézi pulzusmérők: gyors reagálású, ergonomikus kialakítású kézi pulzusmérők az optimális edzés érdekében.

Vezeték nélküli vevő: a beépített Polar vevő lehetővé teszi, hogy mellkasi jeladóval (nem tartozék) történő edzés esetén EKG pontosságú pulzusadatait láthassa a kijelzőn.

Kényelmes pedálok: a biztos és közvetlen erőátvitelért.

Szintkiegyenlítő: egyenetlen talajon is mindig stabil állást biztosít a kerékpárnak.

Szállító görgők: az eszköz könnyű mozgatásához.

Háttérvilágítással rendelkező computer felhasználói adat tárhellyel: Akár 9 személy egyéni adatait is tárolhatja. Ezen kívül a computer az összes fontos edzésinformációt áttekinthetően kijelzi, mint például az ellenállást, a sebességet, időt, távolságot, kalória-felhasználást, percenkénti pedálfordulatszámot, valamint a pulzust. A háttérvilágítás funkciónak köszönhetően gyenge fénynél is könnyen leolvashatja az egyes értékeket.Motiváló edzésprogramok: 17 edzésprogram, köztük 5 egyéni program, egy ellenállás- és egy pulzusorientált program, melyek lehetővé teszik a különböző edzési célok szerinti edzést.

Edzéstippek: regisztrálja fitness eszközét a www.getfit-concept.de oldalon, és ingyen elkészítjük egyéni edzéstervét.

Garancia: 2 év

Reebok kiterjesztett garancia – vásárlás után regisztráljon online, és megduplázzuk a garanciát, mely így 4 évre szól.