Body Solid erőkeret (model: GPR388)

Gyártó: Body-Solid
Súly: 85 kg
Cikkszám: #W3952

Nettó ár:

140945 Ft

Bruttó ár:

179 000 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

Body Solid Erőkeret (GPR388)

Az erőkeret nagyszerűsége, hogy egy ember is tud dolgozni nagyobb súllyal, segítség nélkül. Nagyobb izomcsoportok alapgyakorlatainál (fekvenyomás különböző dőlésszögekben, guggolás, állva bicepsz) lehetőség van elhelyezni a súlyzórudat különböző poziciókban. Az oldalsó tüskék lehetőséget adnak a súllyal terhelt rudat nem bírás esetén leengedni / elhelyezni, ami a maximális biztonságot nyújtja.

Az erőkereten végezhető gyakorlatok száma növelhető ha hozzá univerzális padot és a keretre súlyzórudat, tárcsákkal rendelünk.

Erőkeret (GPR388) jellemzői:
Ha mini edzőtermet szeretne berendezni magának és szabadsúlyos rendszerben gondolkodik, akkor egy professzionális erőkeret igazán okos döntés lehet! Az egész test izomzata átdolgozható, formálható a segítségével – nagyon könnyen és egyszerűen lehet hozzá párosítani egyéb edzőgép modulokat. Számos gyakorlat végezhető el a segítségével, mivel 18 különböző magassági pozícióba lehet a súllyal terhelt rudat helyezni. Alapesetben az edzőkeret alkalmas guggolásra, kitörésre, húzódzkodó gyakorlatokra.

Az edzőkerethez lehet rendelni univerzális padot, (GFID71, GFID31), rudat, tárcsákat valamint alsó-felső csigás hátgépet, (GLA388) amivel jelentősen megnő az elvégezhető gyakorlatok száma.

Az edzőgép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Az alkalmazást otthoni használatra tervezték!

Vázszerkezet: gépi lakkfestéses, masszív zártszelvény

Opció
- Univerzális pad (GFID71)
- Univerzális pad (GFID31)
- Hátgép (GLA388)
- 95 kg (210 font) lapsúly (SP200)
- 20 kg versenyrúd és tárcsák

Méret (HxSzxM): H: 125 cm x Sz: 117 cm x M: 209 cm

Terhelhetőség: 500 kg