Body Solid 7 az egyben Smith erőkeret / Fantom (model: GS348P4)

Gyártó: Body-Solid
Súly: 121 kg
Cikkszám: #W4014

Nettó ár:

550394 Ft

Bruttó ár:

699 000 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

Body Solid 7 az egyben Smith erőkeret / Fantom

Professzionális erőkeret, mely 7 edzőgép modulnak ad helyet. Egyaránt alkalmas otthoni és edzőtermi használatra. A masszív acélvázon összesen 6 darab súlytárcsatartó rúd található a tárcsák kényelmes és biztonságos tárolása érdekében.

Erőkeretes gyakorlatok

Az emberi test természetes mozgását teszi lehetővé a praktikus tervezés segítségével. Mivel a súly egy zárt rendszerben mozog, a testi épség semmiképp nem kerülhet veszélybe, az extrém biztonság mellett biztosítva van a kényelem és a gyakorlatok hatékonysága is

Edzőgép modulok:

Hátgép (GLA348S)
A hátizmok edzésére egy csigás rendszer áll rendelkezésre 95 kg-os (210 font) lapsúlyos rendszerrel, de lehetőség van még további súlytárcsák használatára is a terhelés növelése érdekében.

Az edzőgép tartozéka a hátlehúzó rúd és az egyenes evezőrúd.

Tárogatógép (GPA3)
A mellizmok erősítését, formálását segítő tárogatás rendkívül egyszerű és kényelmes (még igazán nagy terhelés esetén is) a tárogatókarokon található vastag karpárnázat és a méretes háttámla segítségével. A gyakorlatokat el lehet végezni mind egy és kétkaros rendszerben.

Lábgép (GLDA3)
Ezzel az edzőgép modullal rendkívül könnyen lehet megdolgoztatni, formálni a comb elülső és hátszó részét, valamint a farizmokat. A gyakorlat kényelmét a rendkívül vastag párnázatok segítik.

Scott pad (GPCA1)
Elsősorban a felkar kétfejű izmának fejlesztésére, formálására szolgáló edzőgép modul, de a gyakorlatok végrehajtása közben szerepet kap még a tricepsz és az alkar is. A gyakorlat kényelmét a vastag kartámla segíti.

Univerzális pad (GFID71)
Edzőtermi használatra tervezett pad, melynek teherbírása közel 500 kg (1000 font)! Az ülés és a háttámla 8 pozícióban állítható a negatív szögtől egészen a 90º-ig, mely a vállból nyomás gyakorlatát segíti elő.

Erőkeret + Univerzális pad
Már nem lesz szüksége edzőpartnerre! Csupán egy határozott csuklómozdulat és a használt terhelés biztonságosan lekerül Önről. Az univerzális paddal kombinált toló-nyomó gyakorlatok a test számos izomcsoportját képesek megedzeni, formálni. Az erőkeret mindkét oldalán 20 darab „pihenőkar” található, melyekről a rúd leemelhető a gyakorlat kezdetekor és visszahelyezhető azokra, amikor edzése véget ér.

VázszerkezetMasszív, hegesztett acélváz
CsigarendszerÜvegszállal megerősített nylon (alsó/felső) csigasor, „V” alakú árokkal.
KábelHadiparban alkalmazott 5.5 mm keresztmetszetű, 1 tonna teherbírású nylon bevonatú minőségi acélkábel.
Lapsúly95 kg-os nylon borítású acél lapsúlykészlet[cella]Fogantyúk Csúszásmentes, gumírozott fogantyúk a kényelmes és biztonságos edzés érdekében.
PárnázatDupla varrású, műbőr bevonatú vastag habszivacs.[cella]Testreszabás- az edzőgép modulok állíthatósága
Termék extra - 7 edzőgép egy erőkeretben![cella]Opció- alumínium csigás rendszer (GAP348)
Méret (HxSzxM)H: 199 cm x Sz: 178 cm x M: 214 cm
Helyigény (HxSzxM)H: 199 cm x Sz: 178 cm x M: 214 cm
Önsúly:121 kg