Creatine Monohydrate

Gyártó: Full Force
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W4022

Nettó ár:

2354.5 Ft

Bruttó ár:

2 990 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Kiszerelés:

Termékismertető:

CREATINE MONOHYDRATE

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. Ezek a sejtek több kreatint tudnak tárolni, mint amennyit a napi étrendünkön keresztül be tudunk vinni, valamint amennyit a testünk elő tud állítani. Azáltal, hogy kreatinnal egészíted ki az étrendedet, izmaid több kreatint tudnak visszatartani.

A kreatin napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió.*

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
  • Ossza el a testsúlyát (kg) 3-al és ezt a mennyiséget (grammban) vegye be minden nap a terhelési fázisban (használat első hete). Ha letelt ez az időszak, fenntartó adagként ennek a fele javasolt. Fogyassza éhgyomorra, lehetőleg edzés után egyszerű szénhidrátokkal. A kreatin minden 5 grammjához 400 ml folyadékot használjon a megfelelő oldás eléréséhez. Ne vegyen be egyszerre 10 grammnál többet és ossza el a napi adagot!

1 adag: 5 g (2/3 adagolókanál)
450 g (90 adag)
5 g (1 adag)
Kreatin-monohidrát 5500 mg
amelyből kreatin 4420 mg


Összetevők:Kreatin-monohidrát

  • Mindenkinek ajánljuk aki szeretne radikálisan izomtömeget és erőt növelni!