Supercarb Fast

Gyártó: Full Force
Súly: 1 kg
Cikkszám: #W4035

Nettó ár:

984.5 Ft

Bruttó ár:

1 250 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Kiszerelés:

Termékismertető:

SUPERCARB FAST

4 KOMPONENSŰ NAPKÖZBENI SZÉNHIDRÁT-KEVERÉK
Az intenzív súlyzós és állóképességi edzés egyaránt lemerítheti a test energiaraktárait. Tehát, hasznos lehet gyorsan pótolni az összes elvesztett létfontosságú anyagot.

A SUPERCARB FAST 4 különböző típusú szénhidrátot tartalmaz: Waxy Maize keményítőt, maltodextrint, dextrózt és fruktózt.

Egyedi, mivel speciális eljárással biztosítható ez a fajta molekuláris profil, ami jelentősen eltér a cukrokétól (glükóz, fruktóz) és a sok termékben megtalálható maltodextrinétől is. A maltodextrin molekulasúlya körülbelül 1,000 – 10,000, a dextrózé pedig hozzávetőlegesen 180! Ez az egyenes láncú, magas dextróz ekvivalensű maltodextrin magas glikémiás indexszel rendelkezik. Tudományosan elfogadott, hogy a hosszan tartó szubmaximális edzést az izmok és a máj elérhető glikogén-raktárai korlátozzák, amely nagyobbak magas szénhidrát-bevitel esetén. Azt is kimutatták, hogy a glikogén- (a testben tárolt szénhidrát) szintézis üteme akkor a legnagyobb, amikor a glikogén-raktárakat edzéssel lemerítettük. Az edzés utáni glikogén-szintézis üteme nagy fontossággal bír a sportolók számára, mind a nehéz vagy szubmaximális gyakorlatok ismétlődő periódusaiból álló edzések, mind a versenyek során, különösen, ha azokat több, intenzív erőkifejtéssel járó periódus jellemzi.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
  • Mivel ez a termék a makrotápanyagok kategóriájába tartozik - szénhidrátok - a használat az egyéni igényektől függ. Keverjen össze egy adag (50 gramm) port 500 ml folyadékkal (fehérje turmix, gyümölcslé, stb.), és igya meg edzés alatt és/vagy edzés után.

1 adag: 50 g (1 adagolókanál)
1000 g (20 adag)

100 g-banRI%* 50 g – 1 adagolókanálRI%*
Energia1674 kJ5%837 kJ10%
400 kcal200 kcal
Zsír0 g-0 g-
amelyből telített zsírsavak0 g- 0 g-
Szénhidrát100 g38%50 g19%
amelyből cukor12 g13%6 g6.7%
Fehérje0 g-0 g-
0 g-0 g-


*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal)

  • A Supercarb Fast remek módja annak, hogy nagy mennyiségű szénhidrátot, energiát a létező leggyorsabb módon pótoljunk a szervezetben.