Pro-Form Tour de France Centennial spinning bike

Gyártó: ProForm
Súly: 64 kg
Cikkszám: #W4154

Nettó ár:

369291 Ft

Bruttó ár:

469 000 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

Pro-Form Tour de France Centennial spinning bike

Az innovatív Pro-Form Tour de France Centennial spinning kerékpár a beépített online iFit Live interaktív edzéssel, érintőképernyős kijelzővel, -20 és + 20 fok közötti elektronikus dőlésszög állítási lehetőséggel, a Google Street View edzéssel a valós verseny élményét adja vissza, mindezt úgy, hogy elhagyná az otthonát!

Lendkerék súlya: 18 kg

Ellenállás
A pedálok ellenállását közvetlenül a konzolról lehet módosítani a kívánt nehézségi szintre.

Edzésprogramok
24 Tour de France edzésprogram közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt (+beépített iFit Live technológiás programok). A spinning kerékpár dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Digitális vezérlés akár -20%-os lejtő vagy +20%-os emelkedő esetén is
Megtapasztalhatja bármely útvonalat a világon. A Pro-Form Tour de France Centennial spinning kerékpár automatikusan beállítja a lejtőt és az emelkedőt a kiválasztott terepviszonyoknak megfelelően! A kerékpár fel és le mozog, követi az utat, így a forgalom, a kátyúk, vagy az időjárás viszontagságai nélküli valóságos edzést kap.

Intelligens légellenállás egy személyre szabottabb felhasználói élményért
Minden otthoni szobakerékpárnál változtatható az ellenállás, de csak a Pro-Form Tour de France spinning kerékpár nyújtja az un. intelligens légellenállást. Az intelligens légellenállás automatikusan beállítja az ellenállást a szél ellenállásának megfelelően. Ez az új technológia kiszámítja a magasságod és súlyod alapján a természetes ellenállást,így az edzésed az otthonodban pontosan olyan lesz, mint a valóságban.

Váltók
A váltók segítségével kényelmesen választhat az Ön számára legmegfelelőbb ellenállások közül, melyek szimulálják az első és hátsó lánckereket, akárcsak az országúti kerékpároknál. A tervezőmérnökök a sebességváltó ellenállását úgy tervezték, hogy az egyezzen az országúti kerékpárokéval. Az első három fogaskerék (53/39/30) és a hátsó 10 fogaskerék (11-28) kombinációjával biztosan elérheti a megfelelő ellenállást és sebességet.

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint használni egy Polar mellkasövet, melyet a géphez külön lehet rendelni. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Beépített kerekek
Az edzőgép könnyebb mozgatása érdekében

Állítható ülés
A vízszintes és függőleges irányba könnyen állítható jól párnázott ülést úgy tervezték meg, hogy hosszabb edzéseknél is kényelmes legyen. Rugalmasságának és szellőzésének köszönhetően biztosan elégedetten fogja használni!

Érintőképernyős kijelző
(7” Color Touch-Screen Display with Web Browser Powered by Android™)

Az LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, és Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét. Tolja fel a hangerőt a beépített hangrendszeren! Csatlakoztassa iPod vagy MP3 lejátszóját az Interplay™ Music Port-hoz, hogy meghallgassa a verhetetlen hangminőséget. Élvezze a beépített Intermix Acoustics™ 2.0 hangsugárzó kiváló, erős teljesítményét, a hangminőség hihetetlen tisztaságát. Edzés közben a zenelejátszóját helyezze a konzol tálcájára, hogyha váltani szeretne, könnyen elérhető legyen.

Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára spinning kerékpárjával. A 7”-os érintőképernyős kijelzőn edzés közben hozzájuthat az internet által nyújtott legfrissebb információkhoz, hírekhez, elolvashatja e-maileit, nézheti a sportösszefoglalókat, elérheti a saját Facebook-oldalát, az internet által nyújtott lehetőségek teljes tárháza nyílik meg Ön előtt az AndroidTM operációs rendszer segítségével, ha úgy kívánja.

Maximális terhelhetőség: 160 kg
A spinning kerékpárt nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 160 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a spinning kerékpárt ennél nehezebb személy!

Minőség és stabilitás
A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™(csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

Interaktív edzés
(iFit Live™ Built-In)

A beépített iFit Live™ technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. A spinning kerékpár egyik jellegzetessége a Google MapsTM által vezérelt edzésprogramok, illetve letölthetőek még edzésprogramok Jillian Michaels-el, amelyek automatikusan vezérlik a dőlésszög- és az ellenállás beállításokat. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps™ segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne tekerni. Most lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabhatja edzésprogramját, egy időben tölthet le edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. A GoogleTM és a Google MapsTM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live™ vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!
Az iFit Live™ szolgáltatás a www.ifit.com weboldalon történő regisztrációt követően 1 évig érvényes. A tagság évente meghosszabbítható.

Célkitűzés (Set a Goal Workout Center)
A beépített edzésprogramok mellett megalkothatja a saját edzésprogramját, csak meg kell adni a kívánt edzésprogram időtartamát, a távolságot és a kalóriamennyiséget, amit az edzése során szeretne elégetni. A program a megadott adatok alapján kiszámolja és elkészíti a személyre szabott edzésprogramot.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes Pro-Form termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a Pro-Form kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Spinning kerékpár vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

  • Lendkerék súly: 10 kg
  • Ellenállás: Mágneses ellenállás
  • Programok száma: 24
  • Pulzusmérés: Polar® vezeték nélküli mellkas övvel (opció).
  • Önsúly: 64 kg
  • Maximális terhelhetőség: 160 kg
  • Összeszerelt méret: 64x163x143 cm
  • Dobozméret: 130x38x78 cm

12 hónap teljeskörű garancia