Body Solid Erőkeret+Hátgép+Univerzális pad

Gyártó: Body-Solid
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W4256

Nettó ár:

300236 Ft

Bruttó ár:

381 300 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

Body Solid Erőkeret+Hátgép+Univerzális pad

Az erőkeret nagyszerűsége, hogy egy ember is tud dolgozni nagyobb súllyal, segítség nélkül. Az erőkeret hátgép opcióval a gyakorlatok száma jelentősen megnő, aminek csak a kreativitásunk szab határt. Az erőkeret ára nem tartalmazza a képen látható rudat és tárcsákat.

Body Solid Erőkeret hátgéppel, lapsúllyal és Univerzális paddal (GPR378+GLA378S+GFID71)

A keret nagyszerűsége, hogy egy ember is tud dolgozni nagyobb súllyal, segítség nélkül. Nagyobb izomcsoportok alapgyakorlatainál (fekvenyomás különböző dőlésszögekben, guggolás, állva bicepsz) lehetőség van elhelyezni a súlyzórudat különböző poziciókban. Az oldalsó tüskék lehetőséget adnak a súllyal terhelt rudat nem bírás esetén leengedni / elhelyezni, ami a maximális biztonságot nyújtja.

Az erőkeret tartalmazza a hátcsigát felső és alsó csigával, a hozzá tartozó 95 kg lapsúlyt, és az univerzális padot (negatív is). Az univerzális pad (GFID71) leírása és képei külön megnézhetőek a GFID71 termékleírásában.

Body Solid Erőkeret + Hátgép és Univerzális pad jellemzői:

Ha mini edzőtermet szeretne berendezni magának és szabadsúlyos rendszerben gondolkodik, akkor egy professzionális erőkeret igazán okos döntés lehet! Az egész test izomzata átdolgozható, formálható a segítségével – nagyon könnyen és egyszerűen lehet hozzá párosítani egyéb edzőgép modulokat. Számos gyakorlat végezhető el a segítségével, mivel 18 különböző magassági pozícióba lehet a súllyal terhelt rudat helyezni. Alapesetben az edzőkeret alkalmas guggolásra, kitörésre, húzódzkodó gyakorlatokra.

Az edzőgép masszív vázszerkezete és széles talpazata megakadályozza a billegést a gyakorlatok végzése közben. Az alkalmazást otthoni használatra tervezték!

Vázszerkezet: gépi lakkfestéses, masszív zártszelvény
Termék extra: lehúzórúd, egyenes tricepszrúdrúd

Opció
20 kg versenyrúd és tárcsák

Méret (HxSzxM): H: 125 cm x Sz: 117 cm x M: 209 cm

Terhelhetőség: 500 kg

Garancia: 2 év