NordicTrack E10.0

Gyártó: Nordictrack
Súly: 75 kg
Cikkszám: #W4379

Nettó ár:

255905.5 Ft

Bruttó ár:

325 000 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

NordicTrack E10.0

Új modell!

A NordicTrack E10.0 egy könnyen összecsukható, ugyanakkor 150 kg teherbírású, masszív ellipszis tréner. Kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával, az iFit Live-val, mellyel a Google Maps-on állíthatja be edzésének virtuális helyszínét, csak a fantáziájára van bízva "hol" akar edzeni. Elektronikusan szabályozható 0-20 fok közötti rámpájával, 50 cm átlag lépéshosszával, 24 edzésprogramjával el fogja nyerni tetszését!

Lendkerék súly
10 kg (új fejlesztés)

Crank Inertia:
Az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa.
A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál.

Állítható lépéshossz
50 cm átlag lépéshossz, mely állítható egy elektronikusan szabályozható rámpa 0 és 20 fok közötti fel-le történő mozgásával.

Ellenállási fokozatok száma
22 elektronikusan állítható ellenállási fokozat. Az ellenállási fokozat és a rámpa dőlésszöge könnyedén és kényelmesen állítható.

Programok száma
24 választható edzésprogram (12 kalória és 12 sebesség alapú program +iFit Live kompatibilis) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A rámpa dőlés szöge változik automatikusan a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Helykímélő rendszer
Space Saver™ rendszer segítségével az edzőgép összecsukható, és el is tolható, ha nincs használatban. Tárolható vízszintes vagy függőleges helyzetben is! A termék összeszerelése rendkívül egyszerű és rövid ideig tart.

Maximális terhelhetőség: 150 kg
Az elliptikus trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 150 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja az ellipszis trénert ennél nehezebb személy!

Minőség és stabilitás
A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™(csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

A teljes test edzése
Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Beépített kerekek
A gép könnyű és gyors mozgatására.

Állítható taposópedálok
A nagy méretű csúszásmentes pedálok dőlésszöge 3 fokozatban állítható, ezzel kényelmesebb lábfej pozíció érhető el az edzés közben.

Konzol
Az LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert, mint sebesség, eltelt idő, megtett távolság, rámpa dőlészöge, elégetett kalóriák, pulzusszám, pedál ellenállás. Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét. Lehetőség van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet is a zenét a beépített hangszórókon. A tartótálcában elhelyezheti telefonját, iPod/MP3 lejátszóját, italát. iFit Live Wifi modul csatlakozási lehetőség.

Beépített ventilátor
A hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében az elliptika konzoljába ventilátor lett beépítve. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze. Válassza ki az önnek megfelelő fokozatot és a ventilátor automatikusan biztosítja az edzése során a légáramlást.

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket, de használhatja természetesen a Polar® mellkasövet is, melyet a géphez külön lehet rendelni (opció). Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!.

Interaktív edzés
Még több edzésprogramhoz enged hozzáférést az iFiT Live™. Letöltheti a Jillian Michaels által összeállított edzésprogramokat, melyek automatikusan állítják és változtatják az ellenállását. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps™ segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne edzeni. Testre szabhatja edzésterveit, edzésének alakulását figyelemmel kísérheti és kezelheti a weboldalon. Nélkülözhetetlen kellék az iFiT Live™ wifi modul , mely opcionálisan megvásárolható. Az iFit Live™ szolgáltatás a www.ifit.com weboldalon történő regisztrációt követően 1 évig érvényes, a tagság évente meghosszabbítható.

Product Testing
A NordicTrack gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)
Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Ellipszis tréner vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia: 1 év

 • Lendkerék súly: 10 kg
 • Lépéshossz: 50 cm átlag lépéshossz (elektronikus szabályzású rámpa)
 • Ellenállási fokozatok száma: 22
 • Összecsukható: Igen
 • Önsúly: 75 kg
 • Maximális terhelhetőség: 150 kg
 • Összeszerelt méret: 203x81x169 cm
 • Zárt méret: 77x81x199 cm

LCD kijelző
 • Sebesség
 • Eltelt idő
 • Megtett távolság
 • Rámpa dőlésszöge
 • Elégetett kalóriák
 • Pulzusszám
 • Pedál ellenállás

 • Programok száma: 24
 • 12 kalória és 12 sebesség alapú program +iFit Live kompatibilis
 • Pulzusmérés: EKG™ markolati pulzusérzékelő, vagy rendelhető Polar® vezeték nélküli mellkas öv is (opció).
 • Beépített kerekek
 • Beépített ventilátor