NordicTrack Commercial 14.0 elliptikus tréner

Gyártó: Nordictrack
Súly: 117 kg
Cikkszám: #W4504

Nettó ár:

392913 Ft

Bruttó ár:

499 000 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

NordicTrack Commercial 14.0 elliptikus tréner

A NordicTrack Commercial 14.0 típusú ellipszis tréner, 7''-os érintőképernyős kijelzőjével, Android operációs rendszerével, iFit Live technológiájával, ultrahangos mozgásérzékelőjével forradalmian új a fitnesz gépek piacán.

Ezzel a 150 kg teherbírású masszív ellipszis trénerrel, a legújabb interaktív fitnesz technológiát élvezheti, az iFit Live-ot. Segítségével a Google Maps-on állíthatja be edzésének virtuális helyszínét, csak a fantáziájára van bízva "hol" akar edzeni.

Elektronikusan szabályozható -10 és +20 fok közötti rámpájával, 50-55 cm között állítható lépéshosszával, 35 beépített és 4 tanítható edzésprogramjával, 14 kg-os lendkerekével el fogja nyerni tetszését!

Lendkerék súly
14 kg (új fejlesztés)

Crank Inertia:
Az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa.
A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál.
Elektronikusan állítható lépéshossz

50-55 cm között állítható a lépéshossz egy elektronikusan szabályozható rámpa -10 és +20 fok közötti fel-le történő mozgásával. A rámpa dőlésszög beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (One TouchTM), vagy a bal oldali fogókarba épített felfelé és lefelé nyíllal jelzett gombokkal.
Ellenállási fokozatok száma
26 elektronikusan állítható ellenállási fokozat. A mágneses ellenállás fokozat beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (One TouchTM), vagy a jobb oldali fogókarba épített felfelé és lefelé nyíllal jelzett gombokkal.

Beépített gyorsvezérlő gombok (OneTouchTM)
A karokba épített gyorsvezérlő gombokkal az ellenállási fokozat és a rámpa dőlésszöge könnyedén és kényelmesen állítható.

Programok száma
39 választható edzésprogram (35 beépített és 4 tanítható edzésprogram +iFit Live kompatibilis) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. Az elektronikus rámpa dőlésszöge változik automatikusan a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Maximális terhelhetőség: 150 kg
Az elliptikus trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 150 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja az ellipszis trénert ennél nehezebb személy!

Minőség és stabilitás
A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™(csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

A teljes test edzése
Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.

Beépített kerekek
A gép könnyű és gyors mozgatására a beépített kerekek nagy segítséget nyújtanak. Nem kell mást tenni, csak megemelni a gép végét 45 fok körüli magasságra, és a kerekek át is veszik Öntől a terhelést.

Állítható, ízületvédő EnergyReturnTM taposópedálok
A nagy méretű csúszásmentes pedálok dőlésszöge 3 fokozatban állítható, ezzel kényelmesebb lábfej pozíció érhető el az edzés közben. Az új fejlesztésű taposópedál felület csökkenti az izom fáradtságot és ösztönzi a jó vérkeringést, így hosszabb és kényelmesebb edzéseket tud végezni. A puha felületnek köszönhetően minden egyes lépésnél csökkentve lett az ízületeket érő terhelés nagysága, rugalmasságának köszönhetően pedig segíti az edzést.

Ultrahangos biztonsági mozgásérzékelők
(SafeZone TechnologyTM)
Mivel a biztonság az első
Amint egy gyermek vagy más személy közeledik hátulról a fitneszgépe felé, az ultrahangos hátsó mozgásérzékelők érzékeli ezt a mozgást és figyelmezteti Önt a képernyőn. Ahogy a távolság csökken egy hangjelzést ad sporteszköze, majd a mágneses ellenállás a maximumra növekszik, így Ön lassítani fog és végül megáll.

Állítható kormány
A dőlésszögben könnyen állítható kormány hozzájárul a kényelmesebb és hatékonyabb edzéshez.

Érintőképernyős kijelző
(7” Color Touch-Screen Display with Web Browser Powered by Android™)
Az LCD kijelzőn, melynek állítható a dőlésszöge a kormánnyal együtt, megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, rámpa dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, pedál ellenállás. Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét. Lehetőség van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet iis a zenét a beépített hangszórókon. A tartótálcában elhelyezheti telefonját, iPod/MP3 lejátszóját, italát.

Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára ellipszis trénerével. A 7”-os érintőképernyős kijelzőn edzés közben hozzájuthat az internet által nyújtott legfrissebb információkhoz, hírekhez, elolvashatja e-maileit, nézheti a sportösszefoglalókat, elérheti a saját Facebook-oldalát, az internet által nyújtott lehetőségek teljes tárháza nyílik meg Ön előtt az AndroidTM operációs rendszer segítségével, ha úgy kívánja.

Beépített ventilátor
A hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében az elliptika burkolatába ventilátor lett beépítve. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze. Válassza ki az önnek megfelelő fokozatot és a ventilátor automatikusan biztosítja az edzése során a légáramlást.

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített EKG™ markolati pulzusmérő fémérzékelőket, de használhatja természetesen a Polar® mellkasövet is, mely a gép tartozéka. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!.

Interaktív edzés (iFit Live™ Built-In)
(A szolgáltatás díja jelenleg: 99 USD/év vagy 9.99 USD/hó)
A beépített iFit Live™ technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. Az ellipszis tréner egyik jellegzetessége a Google MapsTM által vezérelt edzésprogramok, illetve letölthetőek még edzésprogramok Jillian Michaels-el, amelyek automatikusan vezérlik a rámpa dőlésszög és a mágnesen ellenállás beállításokat. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps™ segítségével, mindössze a térképen ki kell jelölnie, hogy hol és merre szeretne futni. Most lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabhatja edzésprogramját, egy időben tölthet le edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. A GoogleTM és a Google MapsTM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live™ vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live™ szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

Product Testing
A NordicTrack gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak

 • Lendkerék súly: 14 kg
 • Ellenállási fokozatok száma: 26
 • Programok száma: 35 + 4 tanítható
 • Összecsukható: Nem
 • Pulzusmérés: Markolati pulzusérzékelő, vagy Polar mellkasi pulzusmérő öv, mely a gép tartozéka.
 • Önsúly: 117 kg
 • Maximális terhelhetőség: 150 kg
 • Összeszerelt méret: 173x65x186 cm
 • Dobozméret: 168x45x85 cm
 • iFit kártya kompatibilis: Nem
 • iFit Live kompatibilis: Igen, érintőképernyős beépített iFit Live™ technológia Android operációs rendszerrel

Garancia: 12 hónap teljeskörű garancia.