BH Fitness Airmag Spin bike

Gyártó: BH Fitness
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W4544

Nettó ár:

259055 Ft

Bruttó ár:

329 000 Ft

Akciós bruttó ár:

289 000 Ft

 

 

Termékismertető:

BH Fitness AirMag Spin bike


Motiváció felsőfokon!

A BH Fitness bemutatja az új forradalmi otthoni kerékpát termékét. Az ÚJ AIRMAG erős és íntenzitású edzések elvégzésére tervezték, köszönhetően kettős hajtási rendszerének, mely ötvözi a mágneses és a levegős ellenállást, így az edzés még inkább kihívás jelenthet. 150 kg teherbírás!!!

A BH Fitness AIRMAG Spin Bike kerékpárt a csendes működés, a magas fokú állíthatóság, könnyű használat, kényelmes és elegáns kialakítás, több pozícióban megfogható triatlon kormány jellemzi. A nagy 18 kg-os lendkerék és a levegős hajtási technológia egyenletes és biztonságos mozgást nyújt az ízületek számára is. A Dual SPD pedálok segítségével rövid időn belül magas hatásfok érhető el. Új prosztata kímélő nyereg kialakításnak köszönhetően kényelmet és hosszabb távú edzési élményt biztosít.

Mérete hasonló egy országúti kerékpáréhoz. Lehetővé teszi a kényelmes egyben intenzívebb és motivációban gazdagabb otthoni edzést. A BH Fitness Spin Bike versenykerékpáron történő edzéssel különösen hatékonyan edzheti a szívét és fokozhatja a vérkeringést. Testi és lelki felfrissülést okoz. Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, segít az állóképesség növelésben és fejleszti a mentális képességet.

Professzionális A&M2 mágneses légfék rendszer

A BH Villamosenergia-Controller szakmai csoport által kifejlesztett mágnesfék rendszert levegős ellenállási hajtással kombináltak így az ellenállás az edzés intenzitásával arányosan változik. Enne rendszernek a lényege, hogy a levegő változása növeli az ellenállási szintet így fejlődőképesebb edzést tesz lehetővé, gyakorlatilag az ellenállási szint sokszorosra növelhető! Minél erősebbé válik a hajtás annyival nöl az ellenállás szintje is.

Preciziós kormány

Triatlon kormány számos fogási pozíciót biztosít a különböző edzési szint vagy testtartás kialakításáért. Vízszintes és függőleges precíziós beállítás, a legkényelmesebb pozíció megtalálása érdekében. Hosszabb edzéseket is tökéletes ergonomikus testhelyzetben végezheti. Strapabíró kialakításának köszönhetően kiváló edzést biztosít.

Integrált sebesség állító gomb és vészfék kar

A felhasználó a gomb balra vagy jobbra tekerésével könnyen és gyorsan állíthatja az ellenállási szintet, míg a vészfék kar lenyomásával (vészfék funkció) azonnal megállíthatja az edzést. Kiváló állíthatóság és 100% biztonság.

Három részes hajtókar szett

BH Fitnesz által tervezett 3 részes hajtókar rendszere ötvözi a kültéri kerékpáros mechanizmust a nagy teherbírású SKF csapágyazott rendszerrel, mely lehetővé teszi a még simább, egyenletesebb kerékpáros mozgást és a sérülések elkerülését.

Új, kettős SPD trekking multi pedál kétoldalú kialakítással

A BH fitness Spada Dual kettős SPD trekking pedálja egyik oldala kibővített állítható rögzítő kosaras pedállal van felszerelve, mely lehetővé teszi, minden felhasználó számára, hogy biztonságosan rögzítse a lábukat és elfoglalják a megfelelő kerékpáros pozíciót. Másik oldala SPD klip kialakítás a hatékony erőtovábbítás érdekében.


Multipoziciós beállítása

Easy-Fit rendszer: Az anatómiailag tervezett prosztata védő ülés könnyedén állítható (mikro mód) vízszintesen és függőlegesen egyaránt. Lehetővé teszi a pontos illeszkedést és kényelmes edzést minden felhasználó számára.


AirMag H9120

 • Használhatóság
 • Rendszeres intenzív otthoni használatra
  Legjobb választás a kezdők, haladó és otthoni fitness rajongók számára, hogy fejlesszék erőnlétüket és tudásukat.
 • Ellenállás állítás
 • 8 fokozatbann állítható ellenállás
  Kézi állítású fékezési rendszer, vészfékes kialakítással. Önszabályozós levegős ellenállás.
 • Hajtásos kialakítás
 • Szíjhajtásos (Poly- V)
  Biztosítja a sima, csendes teljesítményt. Nagyon kevés karbantartást igényel.
  Kormány
 • Ergonomikus triatlon kormány
 • Állítható függőlegesen és vízszintesen. Kényelmesebb és intenzív használatra.
 • Üléstípust
 • Anatómiailag kialakított prostata védő nyereg
  Tökéletesen illeszkedik a test formájához.
 • Kormány állítás
 • Függőlegesen és vízszintesen
  A megfelelő kényelem beállítása minden test mérethez.
 • Ülés állítás
 • Függőlegesen és vízszintesen (dönthető ülés)
  A megfelelő kényelem beállítása minden test mérethez.
 • Pedál
 • Mix - Klippes bebújtatós pedálok
  Standard bujtatós kosaras kialakítás a magasabb hatásfok érdekében.
 • Szállítógörgők
 • Elhelyezése és mozgatása kerekeken
  Könnyen mozgatható otthonunkban.


  GARANCIA: 2 év általános otthoni használatra

  Maximális terhelhetőség: 150 Kg
  Lendkerék: 18 kg
  Hosszúság: 128 cm
  Szélesség: 51 cm
  Magasság: 126 cm
  Súly: 56 kg

  Képernyő: Monokróm LCD
  Kijelzett adatok: 6 adat
  idő, sebesség, fordulatszám, távolság, ODO méter, kalória
  Kialakítás: Elem használata
  CR2032 - ALKALINE BATTERIES