NordicTrack Elite 5000 futópad

Gyártó: Nordictrack
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W4586

Nettó ár:

1377952.5 Ft

Bruttó ár:

1 750 000 Ft

Akciós bruttó ár:

999 000 Ft

 

 

Termékismertető:

NordicTrack Elite 5000 futópad

Új modell!

A NordicTrack márka AC MOTOROS, edzőtermi méretű futópadja. Olyan paraméterek jellemzik, mint a max. 7 HP (5 CHP) teljesítményű motor, 55 cm extra széles futófelület, 0-15% közötti emelkedő és -3-0% között állítható lejtőmenet, új érintőképernyős kijelző Android operációs rendszerrel, mely segítségével hozzájuthat az internet által nyújtott legfrissebb információkhoz, beépített iFit Live technológia és HD TV, 40 edzésprogram, 145 kg teherbírás, iPod/Mp3 csatlakozás, hangszórók, alsó és felső ventilátor. Runners Flex Cushioning állítható rezgéscsillapító rendszerrel védi a felhasználó ízületeit.

Motorteljesítmény: 7 HP maximális teljesítményű AC hajtómotor (5,0 CHP)
Élvezze az AC MOTOR által nyújtott kiemelkedő motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak. A beépített AC motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Ahogy az autóknál a légzsákon, úgy a motoron is megelőző teszteléseket végeztek, hogy a használata biztonságos legyen, beleértve a vezetékek kiváló minőségét és szigetelését, a termo kikapcsolást és a szigorú UL gyártási tanúsítványt. A tesztelések kiterjedtek a vibráció- és a zajhatásokra, hogy a manapság kapható legegyenletesebben és legcsendesebben működő motort fejleszthessék ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.


Sebesség: 0-24 Km/h (1-TouchTM)
A futószalag sebességét egy sebesség módosító gomb megnyomásával is lehet állítani a konzolon 0 és 24 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

Dőlésszög: 0% - 15% (1-TouchTM) Incline
A legjobb és legmegfelelőbb emelkedési szög beállítása. Egy érintéssel beállítható, ill. megváltoztatható a kívánt emelkedő mértéke. Ezzel a megoldással lehetővé vált az, hogy az emelkedési szöget egy emelkedési szög módosító gomb megnyomásával is tudja változtatni közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-onként lehet szabályozni azt.

Lejtőmenet: -3–0% (1-TouchTM) Decline
Forradalmi új fejlesztés: lejtőmenet. A lejtőn való futás eltérő izomcsoportokat aktivál, mint a vízszintes talajon való futás, ezáltal több kalóriaégetésre ad lehetőséget és a sportban kitűzött célok is eredményesebben érhetők el. Egy érintéssel beállítható, ill. megváltoztatható a kívánt lejtő mértéke. Ezzel a megoldással lehetővé vált az, hogy a lejtő szögét egy lejtő szög módosító gomb megnyomásával is tudja változtatni közvetlenül a konzolról, így nem csak 0,5%-onként lehet szabályozni azt.

Futófelület: 55 cm x 152 cm
Ez az extra széles, csúszásmentes futószalag az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak károsmellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Maximális terhelhetőség: 145 kg
A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 145 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

Edzésprogramok
40 választható edzésprogram közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A futószalag sebessége és a futófelület dőlés szöge változik automatikusan a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Runners FlexTM Cushioning állítható keménységű rezgéscsillapító rendszer
A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Ez az edzőtermi minőségű állítható rezgéscsillapító rendszer megdöbbentő védelmet biztosít az ízületeknek.

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített Dual-Grip EKG™ fémérzékelőket, de használhatja természetesen a Polar mellkasövet is, mely a gép tartozéka. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Érintőképernyős kijelző (10” Color Touch-Screen Display with Web Browser Powered by Android™)
Az CTSD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, és Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét. Tolja fel a hangerőt a beépített hangrendszeren! Csatlakoztassa iPod vagy MP3 lejátszóját az Interplay™ Music Port-hoz, hogy meghallgassa a verhetetlen hangminőséget. Élvezze a beépített Intermix Acoustics™ 3.0 hangsugárzó kiváló, erős teljesítményét, a hangminőség hihetetlen tisztaságát.Edzés közben a zenelejátszóját helyezze a konzol tálcájára, hogyha váltani szeretne, könnyen elérhető legyen.

Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára futópadján. A 10”-os érintőképernyős kijelzőn edzés közben hozzájuthat az internet által nyújtott legfrissebb információkhoz, hírekhez, elolvashatja e-maileit, nézheti a sportösszefoglalókat, elérheti a saját Facebook-oldalát, az internet által nyújtott lehetőségek teljes tárháza nyílik meg Ön előtt az AndroidTM operációs rendszer segítségével, ha úgy kívánja.

Beépített HD TV
Az edzési élményt javítja egy beépített 15'' -os HD TV, amely segítségével megnézheti edzés közben a kedvenc TV műsorait, filmjeit. A távirányító segítségével könnyű a TV csatornák közötti váltás még futás közben is. Csatlakoztathat a TV készülékhez külső eszközöket is, mint például DVD vagy BLUE-RAY lejátszót , akár HDMI, CATV vagy RCA AV kábellel is.

Beépített alsó és felső ventilátor (AutoBreeze Workout Fan)
Halk, akár a suttogás – a beépített ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége. Ez az innovatív technológia segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítja az utat a sikerhez.

Interaktív edzés (iFit Live™ Built-In)
A beépített iFit Live™ technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti. A futópad egyik jellegzetessége a Google MapsTM által vezérelt edzésprogramok, illetve letölthetőek még edzésprogramok Jillian Michaels-el, amelyek automatikusan vezérlik a dőlésszög- és a sebesség-beállításokat. Változatosabbá teheti edzésprogramjait a Google Maps™ segítségével, mindössze a térképen kell kijelölnie, hogy hol és merre szeretne futni. Most lehetősége nyílik arra, hogy személyre szabhatja edzésprogramját, egy időben tölthet le edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. A GoogleTM és a Google MapsTM a Googl Inc. bejegyzett védjegye. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live™ vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Célkitűzés (Set a Goal Workout Center)
A beépített edzésprogramok mellett megalkothatja a saját edzésprogramját, csak meg kell adni a kívánt edzésprogram időtartamát, a távolságot és a kalóriamennyiséget, amit az edzése során szeretne elégetni. A program a megadott adatok alapján kiszámolja és elkészíti a személyre szabott edzésprogramot.

Nagyméretű görgők (2.5” Precision Machined Rollers)
Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A görgők megalkotásakor a legfejlettebb repülőgép technológiai tapasztalatokat használták fel. A nagy teherbírású, megmunkált acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)
Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

GARANCIA: 2 év teljes körű

Motorteljesítmény: 7 HP / 5 CHP
Sebesség: 0-24 km/h
Dőlésszög: 0-15% és -3-0%(lejtő)
Programok száma: 40
Futófelület: 55cm x 152cm
Rezgéscsillapító: Running Flex Cushioning (állítható)
Pulzusmérés: Markolati pulzusmérő vagy Bluetooth Smart mellkasi pulzusmérő öv, mely a gép tartozéka
Önsúly: 119 kg
Maximális terhelhetőség: 145 kg
Összeszerelt méret: 193 x 95 x 187 cm
Dobozméret: 62 x 97 x 227 cm
Zárt méret : Nem összecsukható
iFit Live kompatibilis- Igen, érintőképernyős beépített iFit Live™ technológia Android operációs rendszerrel