Creatine Monohydrate 900 mg

Gyártó: Ultimate Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W633

Nettó ár:

5040 Ft

Bruttó ár:

6 401 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

A Creatine Monohydrate-ot ultra-szűrt eljárással állítják elő mikronizált finomságúra. Ezáltal sokkal jobban szívódik fel, mint a többi kreatin fajta. Az általában kapható olcsóbb kreatinok 25-40%-a szívódik fel, és a tisztaságuk sem a legjobb. Ezzel szemben ez a Monohydrate 70-90%-ban felszívódik, mert tisztább és finomabb szemcséjű kreatint tartalmaz, ami az ultra-szűrt technológiának köszönhető. Ahhoz, hogy a sportoló napi kreatin szükségletét bevigye húsból, 10 kg felett kellene fogyasztania. Ami elsősorban fizikai lehetetlenség, másodsorban anyagi csődhöz vezetne.
A kreatin-monohidrátnak nagyon fontos szerepe van az erő- és izomépítésben, a beleken keresztül felszívódva bekerül a vérkeringésbe, onnan az izomsejtekbe, ahol víz visszatartással megnöveli a sejtek térfogatát.
Az így megnövekedett sejtekben sokkal jobb lesz az anabolikus folyamat is, ami izomtömeg és erőnövekedéshez vezet. Az eredmény egyéntől és táplálkozástól függően, de mindenképp 10-20 %-os erőnövekedéshez és 8-10 kg izomgyarapodáshoz vezet egy kúra során.

Adagolása:
  • 1 kapszula = 4,5 g
  • feltöltési idő 10 nap, ez alatt napi 25-30 g
  • 10 naptól, napi 20-25 g, maximum 6-8 hétig
Kiszerelés: 200 kapszula / 900 mg[/felsorol]Származási hely: USA