Volumass 35 / 6000 g

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W635

Nettó ár:

19200 Ft

Bruttó ár:

24 384 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

Volumass 35 - Magas protein-tartalmú tiszta izomtömeg növelő

A népszerű Volumass 35 komplett és instant táplálék az izmok számára, maximális tiszta izomtömeg- és sejttérfogat-növelő hatással. A Volumass 35 olyan izomtömeg-növelő, mely azon sportolók igényét is kielégíti, akik nagyobb izomtömegük, illetve aktívabb, több energiát felemésztő sporttevékenységük folytán minden tápanyagból nagyobb mennyiséget igényelnek. Ehhez igazodva a Volumass 35 adagonként több kreatint és fehérjét tartalmaz, mint a korábbi Mass, Volumass termékek, valamint magasabb a kalóriaértéke is. Természetesen a Scitec Nutrition-tôl elvárható egyéb fontos adalékanyagok is megtalálhatók a termékben. A kreatin a leghatékonyabb mikronutriens, ami a sejtek fokozott energia-termeléséért és a sejttérfogat- növekedéséért is felel, amiből nagyobb izomtömeg és erő származik. A foszfát-keverék a kreatin maximális hasznosulásához szükséges; a taurin pedig a fokozott sejttérfogat-növekedéshez szintén remek és inzulinutánzó hatása is van. A Volumass 35 fehérje része is erősebb lett, hiszen 35%-ban tartalmaz a termék proteint és tejsavó-izolátum is található benne. A tejsavó-koncentrátumot ultraés mikroszűréssel, valamint enzimatikus tisztítással állítják elő, és gazdag laktoglobulin, laktalbumin, laktoferrin, immunglobulin fehérje mikrofrakciókban. A tejsavó-izolátum kereszt-mikroszűréssel készült lehető legtisztább, legmagasabb biológiai értékkel rendelkező protein. A szénhidrátok biztosítják a kifáradt izmok gyors energia utánpótlását és a maximális kreatinhasznosulást. A Volumass 35 hatásos tápanyagok precízen összeállított kombinációja kiváló ízekben!

Ízek: dupla holland csoki, francia vanília, tejszínes málna

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérje, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!
  • 1 adag (2 ¼ adagolókanál) Volumass 35 italpor 500 ml vízben vagy sovány tejben feloldva fogyasztandó. A legjobb hatás elérése érdekében, közvetlenül az edzést követően, vagy önálló étkezésként is alkalmazható.

Kiszerelés: 6000 g - 60 adag

Tápérték

100 g (1 adag - kb. 2 és 1/4 adagolókanál)
Energiatartalom1583 kJ - 377 kcal
Fehérje35 g
Szénhidrát45 g
Ebből cukor4 g
Zsír3 g
Ebből telített zsírsav1 g
Koleszterin10 mg
Élelmi rost0 g
Nátrium100 mg
Kálium80 mg
Kreatin-monohidrát2500 mg
Taurin500 mg
  • Összetevők: ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátum, amely tartalmaz laktoglobulint, laktoferrint, laktalbumint és immunglobulin fehérje frakciókat, maltodextrin, kreatin-monohidrát, dextróz, di-nátrium hidrogén-foszfát, taurin, magnézium hidrogén-foszfát, kálium dihidrogén-foszfát
  • Ízek:
  • dupla holland csokoládé: kakaópor (10-12%), természetes és mesterséges aromák (keserű csokoládé), édesítőszer (aszpartám*)
  • tejszínes málna: citromsav, túrópor, természetes és mesterséges aromák (túró, málna), édesítőszer (aszpartám*), színezék (ponceaue**)
  • francia vanília: joghurtpor, természetes és mesterséges aromák (vaníliakrém), édesítőszer (aszpartám*, aceszulfám -K)
  • [elem]*Fenilalanin forrást tartalmaz.

  • Olyan izomtömeg-növelő termék, mely azon sportolók igényét is kielégíti, akik nagyobb izomtömegük, illetve aktívabb, több energiát felemésztő sporttevékenységük folytán minden tápanyagból nagyobb mennyiséget igényelnek.