100 % Creatine

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W804

Nettó ár:

1252 Ft

Bruttó ár:

1 590 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Kiszerelés:

Termékismertető:

100 % Creatine - 100% tiszta kreatin-monohidrát

A 90-es években a kreatin-monohidrát robbanást okozott a sportban, mert elsőként és egyetlenként természetes úton ért el a szteroidokhoz hasonló hatást. Az izmok foszfokreatin készlete felelős a foszfát csoportok átadásáért, így az „energia-valuta” ATP képes újraépülni és energiát biztosítani az izom-összehúzódásokhoz. A kreatin tehát egy energia háttértároló molekula is. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérje felépítést. Több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevődik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentős izomtömeg és erőnövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van, illetve a kettő kombinációja (például kontakt sportokban csökkentheti az agysérülések mértékét).

Kiszerelés:
100 g - 20 adag, 300 g - 60 adag
500 g - 100 adag, 1000 g - 200 adag
120 kapszula - 60 adag, 250 kapszula - 125 adag

Figyelmeztetés
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérje ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!
  • 1 adag 100% Creatine italpor 400 ml folyadékban feloldva fogyasztandó.
    A kreatin kedvező hatásának elérése érdekében legalább 3 g-os kreatin-bevitelt kell biztosítani.
    Alkalmazása éhgyomorra, valamint edzés után egyszerű szénhidrát bevitellel ajánlott. Feltöltési fázisban (első hét) a szervezet számára szükséges kreatin értékének számítása a testtömeg kilogramm 1/3 részének értéke grammban kifejezve.
    Szintentartási fázisban a feltöltési szakasznál alkalmazott kreatin mennyiség értékének felét kell a szervezetbe bejuttatni. A kalkulált napi kreatin beviteli mennyiséget a nap folyamán több részben kell biztosítani, figyelembe véve, hogy alkalmanként a maximum érték nem lehet több, mint 10 g.

Kiszerelés: 100 g - 20 adag

Tápérték - porok

5 g (1 adag)
Energiatartalom 59,9 kcal
Kreatin-monohidrát 5 g
  • Összetevők: 100 % Kreatin-monohidrát

  • Mindenkinek ajánljuk aki szeretné emelni az izmok teljes kreatin állományát, amellyel elérhet jelentős izomtömeg- és erőnövekedést, illetve fokozott teljesítményt