MicronTec

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W807

Nettó ár:

4401.5 Ft

Bruttó ár:

5 590 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Termékismertető:

MicronTec - Mikronizált szemcséjű kreatin

A MicronTec Creatine fejlettebb szemcse mikronizálási technológiával készül, melynek eredményeképpen a kreatin por sokkal finomabb lesz, a szemcsék felületének összterülete hússzor nagyobb, mint a hagyományos termékek esetében. A kreatin hasznosulás – vagyis a végső hatás – az aktív hatóanyag felszívódásának hatékonyságától és gyorsaságától függ. Ez a folyamat pedig a kreatin jó oldódásán alapszik. A régebbi kreatinmonohidrátokhoz képest a MicronTec Creatine – köszönhetően a kisebb szemcseméretből adódó sokkal nagyobb összfelületnek – jelentősen jobban oldódik, hatékonyabban és gyorsabban szívódik fel, és így végső soron erősebb hatást nyújt. Ezzel egyidejűleg a jobb oldódás még tovább csökkenti az esetleges mellékhatások, gyomor diszkomfort érzés előfordulását. A kreatin-monohidrát a legjobb tudományos háttérrel rendelkező, nem makronutriens anabolikus sport-táplálékkiegészítő, amely rendkívüli mértékű és gyorsaságú fejlődést eredményez az izomtömegben, erőben és sport-teljesítményben.

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzat izomsejtjeiben található. Ezek a sejtek több kreatint tudnak tárolni, mint amennyit a napi normál étkezésünkkel beviszünk, illetve a testünk szintetizál. Ha étkezésünket kreatinnal egészítjük ki, az izmaink több kreatint fognak tárolni.

A kreatin minimum napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.

*A MICRONTEC CREATINE mikronizált kreatint tartalmaz (kisebb részecske-méret)!

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérje ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
  • 1 adag MicronTec Creatine italpor 400 ml folyadékban feloldva fogyasztandó. A kreatin kedvező hatásának elérése érdekében legalább 3 g-os kreatin bevitelt kell biztosítani. Alkalmazza éhgyomorra, valamint edzés után, egyszerű szénhidrát bevitellel. Feltöltési fázisban (első hét) a szervezet számára szükséges kreatin értékek számítása a testtömeg kg 1/3 részének értéke grammban kifejezve. A kalkulált napi kreatinbeviteli mennyiséget a nap folyamán több részben kell biztosítani, figyelembe véve, hogy alkalmanként a maximum érték nem lehet több mint 10 g.

Kiszerelés: 350 g - 70 adag

Tápérték

5 g (1 adag)
Energiatartalom 226,4 kJ - 53,6 kcal
Kreatin-monohidrát 5000 mg
  • Összetevők: mikronizált kreatin-monohidrát

  • Mindenkinek ajánljuk aki szeretne fejlődni izomzatilag, erőben valamint sport-teljesítményben.