BCAA-X

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W836

Nettó ár:

2118 Ft

Bruttó ár:

2 690 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Kiszerelés:

Termékismertető:

BCAA-X - BCAA izommegőrző rendszer

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a Leucin, Izoleucin és a Valin, egy fontos aminosav-csoportot alkotnak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test képtelen előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy táplálék-kiegészítők. Ugyanakkor, több mint 35%-át teszik ki az izom-építésben résztvevő proteineknek.

A Leucin, Izoleucin és Valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek kevert étkezési proteinforrásokból bevihetőek, többféle forrásból. A BCAA-k bevihetőek étrend-kiegészítőként is, amely kifejezetten javasolt erőteljes edzést vagy fizikai munkát követően. A BCAA-X 2:1:1 arányban tartalmaz Leucint, Izoleucint és Valint, és kényelmes, pontosan kimért, kapszulás formában!

Allergén információ
Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés
120 kapszula – 60 adag, 330 kapszula – 165 adag
  • Naponta 1-3 adag BCAA-X kapszula bevétele ajánlott edzés előtt és után, valamint pihenés előtt.

Kiszerelés: 120 kapszula - 60 adag

Egy adag: 2 kapszula

1 kapszula 2 kapszula (1 adag)
L-leucin300 mg600 mg
L-izoleucin150 mg300 mg
L-valin150 mg300 mg
  • Összetevők: L-leucin, L-izoleucin, L-valin, zselatinkapszula

  • Mindenkinek ajánljuk aki szeretné az izom leépülését megakadályozni valamint az izom gyarapodását segíteni. Alkalmas mind erő, mind pedig állóképességi sportolók számára!