Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vibrációs gép

Rendezés:

Vibrációs gépek a feszes és izmos testért

 

Az intenzív edzések után jól jön egy kis lazítás, hogy a fáradt izmok végre megpihenhessenek. Ilyenkor a vibrációs gép remek választás, a használata ugyanis segít a szervezetnek a regenerálódásban. Az eszközt sokan azonosítják egy masszírozó géppel, a valóság azonban az, hogy ennél sokkal többről van szó.

Az izomlazítás és masszírozás csak az egyik funkció, ugyanis a speciális mozgásnak köszönhetően nem csak pihenteti, hanem formálja is a testet. Ha tehát a vibrációs gép alkalmazása mellett dönt, akkor az eddigieknél sokkal hatékonyabban tudja felvenni a versenyt a felesleges kilókkal szemben, és nem utolsó sorban a narancsbőr elleni küzdelemben is társra lel benne. A készítők a tervezés során figyelembe vették a különböző testi sajátosságokat és azoknak megfelelően hozták létre ezt a remek tulajdonságokkal rendelkező edzőgépet.

A vibrációs mozgás képes arra, hogy minden izomcsoportot megdolgoztasson, de egyúttal azt is elősegíti, hogy a sejtek gyorsabban vegyenek fel oxigént. Ez a magyarázata annak, hogy a vibrációs gép rendszeres használata fokozza a zsírégetést és nagy szerepet játszik a bőr feszesítésében is. Edzés előtt és után is érdemes alkalmazni, ugyanis segíti a merev izmok ellazulását és a sérült ízületek állapotán is javít. A kínálatban többféle modell közül választhat, így könnyedén rátalálhat az igényeit leginkább kielégítő darabra.

A vibrációs gépet nemtől, kortól és fizikai adottságoktól függetlenül, bárki használhatja, nincs szükség orvosi engedélyre. A hatékony eredmény elérése érdekében hetente több alkalommal is érdemes használni néhány percig.