Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BH Fitness I.Spada II racing spin bike

BH Fitness
419.000 Ft (329.921 Ft + ÁFA)
BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike intenzív és motivációs edzésekhez otthoni használatra tervezve.
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
419.000 Ft (329.921 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

 

BH FITNESS I.SPADA II RACING SPIN BIKE

 

Motiváció felsőfokon!


A BH Fitness I.Spada II Racing Spin Bike kerékpárt a csendes működés, a magas fokú állíthatóság, könnyű használat, kényelmes és elegáns kialakítás, több pozícióban megfogható triatlon kormány jellemzi.

Mérete hasonló egy országúti kerékpáréhoz. Lehetővé teszi a kényelmes egyben intenzívebb és motivációban gazdagabb otthoni edzést a i.Concept kialakításának köszönhetően. 

Ez az esztétikus spin kerékpárt olyan felhasználóknak tervezték, akik az i.Concept technológiának köszönhetően intenzív és motiváló edzést szeretnének végezni.

BH Fitness már 100 éve

BH fitness 100 év innováció

A BH Fitness a BH Group európa piacvezető otthoni, illetve közösségi fitneszgép családja, mely jelenleg a világ 65 országában, mind az öt kontinensen képviselteti magát! Az 1909-ben az Eibarban (Spanyolország) alapított BH-csoportnak már régóta hagyománya van a kerékpáros piacon. Fitneszgép gyártását 1969-ben kezdték el.  Spin Bike kerékárpárok tervezése, fejlesztése és gyártása során ezeket a tapasztalatokat használják fel. Mérete hasonló egy országúti kerékpáréhoz. Lehetővé teszi a kényelmes egyben intenzívebb és motivációban gazdagabb otthoni edzést!  

M1 interaktív monitor

BH Fitness I.concept

Ez a technológiai innováció lehetővé teszi, hogy hagyományos edzését  innovatív módon motiváló fitness edzéssé alakítsa. A BH által kifejlesztett izgalmas, új koncepció: 100% interaktív, 100% motiváló és 100% egészséges. Lehetővé teszi, hogy az egészség és a szórakozás eggyé váljon.

A BH Fitness i.Concept segítségével lehetővé teszi az ön számára, hogy élvezhesse az iPod touch, iPhone, iPad vagy Android operációs rendszer eszközeit applikációkon keresztűl.

Az okostelefon vagy a tabletta kettős funkcióval rendelkezik. Először konzolként működik az edzésprogramok (Apps) telepítéséhez és használatához. Másodszor, az alkalmazások "háttér" módban futtathatóak így hozzáférhet a többi okostelefon- vagy tablet-alkalmazáshoz, például  online böngészéshez, videók vagy TV-nézéshez, e-mailek olvasásához, az új alkalmazások letöltéséhez,  telefonáláshoz stb. 


(DualKit USB opcionális)

Professzionális mágneses hajtás rendszer

Bh Fitness Spada Dual mágneses fékrendszerÉlvezze az intenzív edzést az I.Spada II Racing Spin Bike kerékpáron. A Poly-V szíjhajtás sima, csendes és karbantartást nem igénylő kialkaítása  mágneses fékrendszerrel párosul. A BH Villamosenergia-Controller szakmai csoport által kifejlesztett ÚJmágnesese hajtási rendszere egyenletesen, pontosan, és halkan biztosítja az edzéshez megfelelő hajtási ellenállást. 

Három részes hajtókar szett

BH Fitness Spada Dual 3 részes pedálozási rendszerBH Fitnesz által tervezett 3 részes hajtókar rendszere ötvözi a kültéri kerékpáros mechanizmust a nagy teherbírású SKF csapágyazott rendszerrel, mely lehetővé teszi az ön számára a még simább, egyenletesebb kerékpáros mozgást és a sérülések elkerülését.

Új, kettős SPD trekking multi pedál kétoldalú kialakításssal

BH Fitness Spada Spin Bike  SPD pedálA BH fitness Spada Dual kettős SPD trekking pedálja egyik oldala kibővített állítható rögzítő kosaras pedállal van felszerelve, mely  biztonságosan rögzíti a lábát a megfelelő kerékpáros pozíció elérése érdekében. Másik oldala SPD klip kialakítás a hatékony erőtovábbítás érdekében.

Könnyű pozíciónálható ülés és kormány beállítása

BH Fitness Spada Spin Bike  SPD pedálTalálja meg az optimális testhelyzetet a függőlegesen és vízszintesen egyaránt állítható ülés és kormány állításával. Easy-Fit rendszer: Az anatómiailag tervezett gél ülést könnyedén állíthatja vízszintesen és függőlegesen egyaránt. Lehetővé teszi a pontos illeszkedést és kényelmes edzést minden felhasználó számára. Ergonomikusan kialakított időfutam kormánya, strabapíró kialakításának köszönhetően kiváló edzést biztosít. 

Kormány és nyereg

BH Fitness Spada Spin Bike  SPD pedálErgonomikus triatlon kormány a kényelmesebb és intenzív használatra. Anatómiailag kialakított zselés nyereg, mely tökéletesen illeszkedik a test formájához.
 

Konzol jellemzők 

BH Fitness Spada Spin Bike  kijelzőÉlvezze a beépített programokat (12 előre beállított, 1 véletlenszerű, 5 testreszabható profil, 1 fitness teszt, 4 pulzus-vezérelt, 1 Watt és 1 helyreállítás) az LCD kijelzőn, amely idő, sebesség/fordulatszám, távolság, ODO, impulzus, watt és kalória adatokat jelenít meg. 

Ellenállási fokozatok száma: 24

Közvetlenül a konzolról állíthatja a pedálok ellenállása elektronikusan. 

20 kg-os lendkerék 

A nagy 20 kg-os lendkerék egyenletes és biztonságos mozgást biztosít az ízületek számára is.

Integrált vészfék gomb

Ha lenyomja a gombot gyorsan és könnyen le lehet lefékezni a készüléket

Használat

Rendszeres intenzív otthoni használatra. Az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, segít az állóképesség növelésben és fejleszti a mentális képességet.

Pulzusmérés

Pulzusszám ellenőrzés a smarphone vagy tablet segítségével. Bluetooth pulzusmérő (nem tartozék) segítségével. Okostelefonon vagy tableten keresztül ellenőrizze a pulzusszámot.

Beépített kerekek

A gép könnyű és gyors mozgatására!

Kiegészítő

Italtartó.

Európa élvonalában

Az European Consumer Choice (Európai Fogyasztói szervezet) a BH Fitness Spada termékcsaládnak odaítélte a minőségi termék díjjat, melyet az innováció, a design és a könnyű használhatóság alapján érdemelt meg.


 

Garancia: 3 év