Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Carbon Bike Pro

Ár:
169.000 Ft (133.071 Ft + ÁFA)

Nagy teljesítményű intenzív otthoni használatra (7-20 óra hetente) tervezett szobakerékpár

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-02-14

Leírás és Paraméterek

 

BH Fitness Carbon Bike Pro szobakerékpár

 

BH Fitness Carbon Bike Pro szobakerékpár egyedi megjelenése és különleges technikai adottságai lenyűgözőek. Masszív váz, 12 program 16 nehézségi szinttel, 4 pulzus vezérelt HRC progam (mellkasöv opció), teljesítmény program (Watt), edzettség mérő teszt, szabadon szerkeszthető program, kulacstartó és beépített ventilátor jellemzi.

 

 

Poly-V szíjhajtás
Erős és barázdás Poly-V szíjhajtásnak köszönhetően a Carbon Bike Dual nem igényel karbantartást, a pedálozás sima és csendes működést biztosít otthonában.Bh Fitness Spada Dual szobakerékpár mágneses fékrendszerElektromágneses fékrendszer
A BH Villamosenergia-Controller szakmai csoport által kifejlesztett ellenállás pontos, mágneses fékrendszer gyorsan és halkan biztosítja az edzéshez megfelelő hajtási ellenállást. A összes különböző edzési igény kielégítéshez a 24 ellenállási szintű szabályozás és a 14 kg-os közép kiegyensúlyozott lendkerék áll rendelkezésre.


BH Fitness Carbon Bike szobakerékpár 3 részes pedálozási rendszerHárom részes hajtókar szett
BH Fitnesz által tervezett 3 részes hajtókar rendszere ötvözi a kültéri kerékpáros mechanizmust a nagy teherbírású csapágyazott rendszerrel, mely lehetővé teszi a még simább és egyenletesebb kerékpáros mozgást.

Kényelmes XXL ülés
Az új forma és anatómikus kialakítás. Lágyabb habszivacsból készítve, XXL felülettel, a komfortosabb és fájdalommentesebb edzés érdekében. Egy ilyen ülés tökéletes kezdők, haladók és bárki más számára aki  belefáradt a fájdalom okozó hagyományos kerékpár ülések használatába.


BH Fitness Carbon Bike szobakerékpár ülés állításKönnyű pozíció beállítása
Az ülés egyaránt könnyedénállítható vízszintesen és függőlegesen.  Lehetővé teszi a pontos illeszkedést és kényelmes edzést minden felhasználó számára. A nyeregben megkönnyíti a különösen alacsony cross-over küszöböt. Miután helyet, akkor élvezni fogja a megfelelő vezetési pozíció védelme vissza.

Motivált maradjon
Tartsa magát edzésben, ehhez nyújt segítséget a Carbon Program szobakerékpár 12 előre beállított programja, teljesítmény programja (Watt), 5  egyéni profilja, 4 pulzusvezérelt HRC progamja (mellkasöv opció) és 16 intenzitási szintje. Köszönhetően a beépített hűtőventilátor, palacktartó és teljesen állítható ülés kényelmes és biztonságos edzést biztosít! Ajánlott maximális teherbírás: 140 kg. 

 

Jellemzők:

 • Ajánlott intenzív rendszeres otthoni használatra A legjobb választás akik komolyan gondolják, hogy fejlesszék edzettségüket. Ajánlott használat 20 óra / hét felett.
 • Ergométer Pontos mérése a teljesítménynek Watt-ban.
 • Mágneses fékrendszer Karbantartás mentes, csendes, halk működés.
 • Kék háttérvilágítású LCD monitor 12 előre beállított program, 16 nehézségi szint. Vonzó LCD grafika, és felhasználóbarát, könnyű kezelőfelület.
 • 4 pulzus vezérelt HRC program A kívánt pulzusérték beállítása után az ellenállást a kívánt pulzusértéken tartja.
 • Pulzusmérés (markolatba integrált pulzusmérő) Ideális az optimális szív- és érrendszer kialakításához és erősítéséhez.
 • Vezeték nélküli pulzusmérés (mellkasöv opció) A pontosabb pulzusérték méréséhez.
 • Teljesítmény program (Watt) A program automatikusan tartja az előre beállított teljesítményt. Ideális rehabilitációs célokra.
 • Edzettségi teszt mutató A kalkuláció alapjaként a terhelés utáni nyugalmi pulzusértéket veszi alapul.
 • Szabadon szerkeszthető program Egyedi edzésprogramok szerkeszthetőek a megfelelő célkitűzések elérése érdekében.
 • Vízszintes és függőleges ülés beállítás Mindenki megtalálhatja magának a helyes ülés pozíciót.
 • Állítható kormány, XXL anatómiai ülés Az állítási lehetőségek a szobakerékpár komfort érzetét javítja.
 • Kulacstartó Az edzés közbeni folyadék utánpótlás érdekében.
 • Kerekeken mozgatható Könnyen mozgatható otthonunkban.

 

Garancia: 2 év

 

Raktáron
349.000 Ft 319.000 Ft
Raktáron
149.900 Ft 134.900 Ft

Keresés