Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Edzőpad

 

Univerzális edzőpadok a folyamatos fejlődésért

 

A súlyzós edzések alkalmával mindig jól jön néhány olyan edzőgép, amiknek a használata még hatékonyabbá teheti a mozgást. Ilyen például egy remek kialakítással rendelkező edzőpad is, amit megfelelően alkalmazva, látványos eredményeket lehet elérni.

Legyen szó fekvenyomásról, lábnyújtásról vagy –hajlításról, esetleg bicepsz- vagy tricepszerősítésről egy súlyzós pad minden esetben jó szolgálatot tesz, hiszen annak hiányában nem végezhetőek el megfelelő intenzitással a gyakorlatok. Egy edzőpad viszont csak abban az esetben tud hosszútávon hozzájárulni a rendszeres edzésekhez, ha az igényeknek megfelelő stabilitással és időtállósággal rendelkezik, ellenkező esetben hamar tönkremehet, használhatatlanná válhat. A weboldalon szereplő modellek kivétel nélkül minőségi tervezésről és precíz kivitelezésről árulkodnak, amit a neves gyártó cégek is garantálnak.

Éppen ezért, bátran válogathat a készleten lévő edzőpadok közül, egyik sem fogja cserbenhagyni az otthoni edzések alkalmával. A szabadsúlyos gyakorlatok tökéletesek arra, hogy a test izmai tovább fejlődhessenek és rövid időn belül elérjék a vágyott átmérőt. Az univerzális gépek használata pedig hozzájárul ahhoz, hogy a mell, a váll és a láb területén található izomcsoportokat még az eddigieknél is keményebben megdolgoztassa. 

Esetenként lehetőség nyílik arra is, hogy a gondosan kiválasztott edzőpadhoz plusz kiegészítőket rendeljen, például kétkezes rudat, súlytárcsákat vagy szorítókat. Ezen eszközök alkalmazása előnyére válik, hiszen általuk sokkal nagyobb és komplexebb erőhatásoknak teheti ki az izmait.