Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spinning

Rendezés:

Intenzív fejlődés Spinning kerékpárral

 

A Spinning nemtől, kortól és állóképességtől függetlenül remek edzésforma mindenkinek, aki szeretne rendszeresen sportolni a mindennapokban. Más néven teremkerékpározásnak is hívják, ami már utal arra is, hogy a gépen végzett mozdulatok nagyon hasonlítanak a biciklizéshez. Mégis, miben tud többet nyújtani a Spinning kerékpár?

A legfőbb különbség nem más, mint a célirányos terhelés és a multipozíciós beállítás. Ezeket az eszközöket kifejezetten a magas intenzitású edzésekhez fejlesztették ki, ezért a rendszeres használatukkal sokkal hatékonyabban lehet zsírt égetni és kondíciót javítani. A Spinning kerékpárt mindig az egyéni igények, célok szerint lehet beállítani, ami biztosítja a folyamatos fejlődési lehetőséget. Az edzettségi szinttől függően lehet alacsonyabb vagy magasabb fokozatot választani. Elsősorban a láb és a fenék izomcsoportjaira gyakorol erőteljes hatást, de a speciális edzéstervekkel a has- és karizmokat is meg lehet dolgoztatni.

A Spinning az egyik leghatékonyabb kardió edzés, ami nagy népszerűségnek örvend a mozgást kedvelő nők és férfiak körében egyaránt. Nemcsak az izomzatot dolgoztatja át, hanem a zsírégetésben is segítséget nyújt, mindamellett, hogy fejleszti a kitartást is. A Spinning kerékpáron végzett edzéssel óránként akár 700-800 kalóriát is el lehet égetni, ami több mint amit a futással el lehet érni. A kormány és az ülés is rendkívül kényelmes kialakítású, ami annak köszönhető, hogy a készítők figyelembe vették az anatómiai sajátosságokat. A multipozíciós beállítás lehetővé teszi a vízszintes és függőleges átalakítást is.