Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nordictrack Space Saver SE 7i elliptikus tréner

Ár:
349.000 Ft (274.803 Ft + ÁFA)

Új modell!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-01-14

Leírás és Paraméterek

 

Nordictrack Space Saver SE 7i elliptikus tréner

 

A NordicTrack Space Saver SE 7i egy könnyen összecsukható, ugyanakkor 135 kg teherbírású, masszív ellipszis tréner.
Kompatibilis a legújabb interaktív iFit Coach fitnesz technológiával. A Google Maps segítségével kedvére válogathat edzéseinek virtuális helyszínei között, csak a fantáziájára van bízva "hol, merre" akar edzeni.  Elektronikusan szabályozható 0-8 fok közötti rámpájával, 45 cm átlag lépéshosszával, 24 fedélzeti edzésprogramjával el fogja nyerni tetszését!

 

 

Lendkerék súly

8 kg

Ellenállási fokozatok száma
22 Elektronikusan állítható ellenállási fokozat. A mágneses ellenállás fokozat beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (One TouchTM).
 SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.

Állítható lépéshossz
45 cm átlag lépéshossz, mely állítható egy elektronikusan szabályozható rámpa 0 és 8 fok közötti fel-le történő mozgásával.

Ellenállási fokozatok száma
24 elektronikusan állítható ellenállási fokozat. A mágneses ellenállás fokozat beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (One Touch TM ).

SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak az állítás közben, rövid ideig.

Programok száma
24 fedélzeti edzésprogram (12 kalória és 12 teljesítmény program, +iFit Coach) közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A programnak megfelelően az ellenállás beállítások és a rámpa dőlésszöge automatikusan változik. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

Helykímélő rendszer SPACESAVER® DESIGN
Space Saver™ rendszer segítségével az edzőgép összecsukható, és el is tolható, ha nincs használatban. Tárolható vízszintes vagy függőleges helyzetben is!

 

Összeszerelés
A termék összeszerelése rendkívül egyszerű és rövid ideig tart. 
 
Maximális terhelhetőség: 135 kg
Az elliptikus trénert nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja az ellipszis trénert ennél nehezebb személy!

Minőség és stabilitás
A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™(csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

A teljes test edzése
Ergonomikus tervezés a maximális kalóriaégetéshez, a test alsó és felső izmainak megformálásra, koordinációs képesség javítására.


Beépített kerekek

A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.   

Állítható taposópedálok
A nagy méretű csúszásmentes pedálok dőlésszöge több fokozatban állítható, ezzel kényelmesebb lábfej pozíció érhető el az edzés közben. 

 
Konzoljellemzők
Az 5” LCD  kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert, mint sebesség, eltelt idő, megtett távolság, rámpa dőlésszöge, elégetett kalóriák, pulzusszám, pedál ellenállás. Lehetőség van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezhet is  a zenét a beépített hangszórókon. A tartótálcában elhelyezheti telefonját, iPod/MP3 lejátszóját, italát. 
 
Beépített ventilátor 
A hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében az elliptika konzoljába ventilátor lett beépítve. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze. Válassza ki az önnek megfelelő fokozatot és a ventilátor automatikusan biztosítja az edzése során a légáramlást. 

Pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez. Nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a kormánykarba épített EKG™ markolati pulzusmérő  fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Interaktív edzés az iFit Coach segítségével 

 
Fedezzen fel újabb és újabb útvonalakat az egész világon. Csatlakoztassa táblagépét az edzőgépéhez, hogy maximalizálja a testre szabott edzést, újabb élményekkel, automatikus statisztika hozzáféréssel, Google Maps™ nyújtotta látványos útvonalkövetéssel, újabb elérhető edzésprogramokkal és további elérhető fejlesztésekkel. Az iFit Coach szolgáltatás hozzáféréséhez tagság szükséges. Részletek a www.ifit.com weboldalon. A kompatibilis működéshez szükséges táblagép: Android 5.0+; Bluetooth 4.0+. iPad 3 és magasabb verziók, operációs rendszer iOS 8+; kijelző felbontása min. 600dpi

Beépített táblagép tartó
Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben .A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodtan edzhet. (A képeken látható táblagép nem tartozék!)

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)
Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Ellipszis tréner vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.


 

Garancia: 12 hónap teljes körű garancia

 

Keresés