Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pro-Form Performance 350i futópad

ProForm
329.000 Ft
299.000 Ft (235.433 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9%
Menny.:db
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Szállítás alatt
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
SCITEC NUTRITION
Magyar Olimpikonok hivatalos táplálékkiegészítője
329.000 Ft
299.000 Ft (235.433 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9%
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Pro-Form Performance 350i futópad

 

Olyan paraméterek jellemzik, mint a 46x127 cm méretű futófelület, 2 CHP folyamatos teljesítményű motor. Kompatibilis a legújabb interaktív fitness technológiával az iFit alkalmazással.

A Proshox Cushioing TM futófelület kialakítás csökkenti minden lépés hangját és megfelelő védelmet biztosít az ízületek számára.

Kövesse nyomon az edzését egy könnyen olvasható, LED háttérvilágítású kijelzőn.
Megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, és a "Power Ring" teljesítmény kör kijelzőn figyelheti az edzésének intenzitását.


Lehetőség van média lejátszó csatlakozására, amivel azonnal élvezhet is zenéit a beépített hangszórókon keresztül. A kétoldali tartótálcában elhelyezheti telefonját, lejátszóját, italát.

Az iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, válogathat több mint 500 videós edzés közül melyeket nyomon követhet és elemezhet. A Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.
Az opcionálisan rendelhető iFit® alkalmazás, beépített Bluetooth intelligens technológián keresztül, integrált táblagéptartóval együtt használható. 
Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra. 

Állítsa be azonnal a megfelelő sebességet és dőlésszöget az edzéshez. A OneTouch kezelőgombok lehetővé teszik az edzés bármely pontján történő gyors beállítást, ezáltal teljes irányítást biztosítva az edzéshez.

Változtassa meg 0-10% között a dőlésszöget egy érintéssel, így nem csak 0,5%-os lépésenként lehet szabályozni azt. Változtassa meg 0-16 Km/h között a sebességet egy érintéssel, így nem csak 0,1 km/h-es lépésenként lehet szabályozni azt.

Élvezze a minőségi motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely hosszútávú élettartamot, csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak.

Úgy tervezték, hogy az önhűtés következtében a motor alacsony hőmérsékletű és csendes maradjon, még akkor is, ha 16 km/h sebességen mozog rajta. 

A Proshox Cushioning rezgéscsillapító rendszer feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse, az aszfalton történő futáshoz képest.  A Proshox Cushioning egy levegő alapú abszorpciós rendszer, amely reagál az Ön mozgására, minden lépésnél megváltoztatva a futófelület  magasságát.

Egyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot a SpaceSaver funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.
A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

A futópadot intenzív és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 115 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket.  Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

 

GARANCIA: 1 év általános otthoni használatra

Maximális terhelhetőség 115 kg
Napi üzemidő 60 perc
Motor (Folyamatos teljesítmény) 2 CHP
Motor (maximális teljesítmény) 2.75 HP
Maximális sebesség 16 km/h
Dőlésszög nagysága 10 %
Minimum dőlés magasság 19 cm
Maximum dőlés magasság 35 cm
Futófelület 46 cm x 127 cm
Hengerek nagysága 4 cm
Rugózás ProShox
Kijelző LED, 16 program
Mp3/iPod bemenet Igen
Ifit kompatilitás Integrált - Külső kiegészítővel
Pulzusmérés Markolati
Összecsukhatóság Igen
Összecsukott méret 95 cm x 84 cm x 154 cm
A termék méretei 168 cm x 81 cm x 140 cm
Termék súlya 64 kg
Csomagolt méret 169 cm x 76 cm x 28 cm
Csomagolt súly 79 kg