Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Funkcionális élelmiszerek

Rendezés:

100% Peanut Butter*

Szállítás alatt
2.190 Ft 2.080 Ft

Protein Breakfast 700g

Raktáron
3.190 Ft 3.030 Ft

Oatmeal 1500g

Raktáron
3.290 Ft 3.125 Ft

Protein Pudding 400g

Raktáron
4.190 Ft 3.980 Ft

Protein Coffee 600g

Raktáron
4.290 Ft 4.075 Ft

Oat 'n' Whey 1380g

Raktáron
5.990 Ft 5.690 Ft

Protein Pancake 1036g

Raktáron
6.190 Ft 5.880 Ft

Mire figyelj a "gyúrós” termékek szedésekor?

 

Már hónapok óta feszegeted a határaidat és harcot vívsz magaddal, hogy egyre jobb és jobb legyél? Akkor itt az ideje, hogy végre kezedbe vedd az irányítást, és olyan löketet adj az edzéseidnek, amivel csúcsformába kerülhetsz és olyan teljesítményt produkálhatsz az edzőteremben, mint még soha!

Scitec Nutrition termékek hozzájárulnak ahhoz, hogy a súlyzós gyakorlatok minden eddiginél hatékonyabban fejtsék ki a hatásukat. A repertoár elképesztően széles, hiszen többek között a vitaminok, a fehérjék, az aminosavak, a glutaminok és a BCAA-k is rendelkezésedre állnak. Mielőtt azonban ész nélkül felvásárolnád az összes terméket, ami a szemed elé kerül, érdemes átgondolnod néhány alapvető dolgot. A Scitec Nutrition termékek szedése jó döntés, ha pontosan tudod, hogy melyik, milyen hatást gyakorol a testedre, és ennek figyelembevételével választod ki az életkorodnak, az edzettségi szintednek és a célodnak megfelelő étrend-kiegészítőket. Többféle termék együttes alkalmazásának sincs akadálya, amennyiben arra van ésszerű indok, és a terméktájékoztatóban nem találsz olyan információt, amely óva intene ettől. Ugyanakkor a napi adagokra érdemes úgy tekintened, mint a szentírásra, ugyanis hiába haladod meg az ajánlott mennyiséget, attól nem lesz erőteljesebb hatásuk.

Scitec Nutrition termékek gazdag választékából kedvedre szemezgethetsz, de ha valamelyik nem váltaná be a hozzá fűzött reményeidet, akkor ahelyett, hogy indokolatlanul - és teljesen feleslegesen - az egekig emelnéd a dózist, inkább próbálj ki egy másikat!