Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hardcore termékek

Rendezés:

DAA Pro 100 kapszula

Raktáron
4.990 Ft 4.740 Ft

T/GH 240g - 300g

Raktáron
5.190 Ft 4.930 Ft

Macatron 108 kapszula

Raktáron
7.990 Ft 7.590 Ft

HOS 250 kapszula

Raktáron
12.990 Ft 12.590 Ft

Hardcore termékek, ha ütős megoldásokat keresel

 

Ha már régóta edzel, és pontosan tudod, hogy mire van szüksége a testednek, akkor jó úton vagy afelé, hogy elérd a célodat, és olyan legyen az izomzatod, mint amilyenről mindig is álmodtál. Ezen a szinten már nem kérdés, hogy szükség van-e az étrend-kiegészítők használatára, hiszen a válasz egyértelműen, igen. Néha viszont előfordul, hogy a szervezeted hozzászokik azokhoz a termékekhez, amiket rendszeresen fogyasztasz.

Ezt abból veheted észre, hogy már nem érzed annyira hatékonynak az edzéseidet, mint korábban, holott igazából semmin sem változtattál. Ahelyett, hogy megnövelnéd a dózist, inkább nézz körül a hardcore termékek között, és válassz néhány igazán ütős cuccot! Ha már jó ideje azon dolgozol, hogy elérd a céljaidat, akkor bizonyára már sokat tudsz arról, hogy mikor, milyen étrend-kiegészítőket kell szedned ahhoz, hogy az izmaid képesek legyenek a folyamatos fejlődésre. Ez azonban nemcsak a nélkülözhetetlen tápanyagok, alkotóelemek minőségén, mennyiségén múlik, hiszen a hormonok is nagy szerepet játszanak abban, hogy éppen milyen a teljesítményed.

A hardcore termékek biztosítják, hogy a két legfontosabb hormon, azaz a tesztoszteron és az ösztrogén mennyisége optimális legyen a testedben. Kínálatunkban többféle csomag is megtalálható, ami remek választásnak bizonyul, ha tovább akarod feszegetni a határaidat. Továbbá azt is megsúgjuk, hogy a hardcore termékek a libidó szinten tartását is elősegítik, szóval, ha a szedésük mellett döntesz, akkor az ágyban sem lesznek gondjaid.