Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vector Fitness 600 ívelt pályás futópad

Vector Fitness
999.900 Ft (787.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
SCITEC NUTRITION
Magyar Olimpikonok hivatalos táplálékkiegészítője
999.900 Ft (787.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Vector Fitness 600 ívelt pályás futópad

 

A Vector Fitness 600 ívelt pályás futópad kiváló eszköz egy intenzív cardio edzés kivitelezéséhez. A futópad elektromos motorral nem rendelkezik, helyette egy speciálisan kialakított ívelt futófelület segítségével tudja a felhasználó koordinálni a futása sebességét. Az ívelt kialakítás teszi lehetővé, hogy a felhasználó pozíciója határozza meg a tempót amivel az edzést végzi mégpedig úgy, hogy futásiránynak megfelelően, minél előrébb lép, annál gyorsabban fut. Néhány alkalom után elsajátítható a megfelelő technika és mozgáskoordináció ami a készülék használatához fontos. Akár néhány pillanat alatt fel lehet gyorsulni az adott felhasználó maximális sebességére.

Ez természetesen csak és kizárólag ilyen jellegű futópadokon lehetséges, mivel az elektromos motorral szerelt futópadok esetében van egy tehetetlenség és idő, mire a motor felgyorsít a kiválasztott sebességi fokozatra. A futófelület nem csak a formájában tér el a hagyományos futópadokétól, hanem jellegében is, hisz speciális, lamellás kialakítása miatt mely alumínium erősítéssel rendelkezik, sokkal hosszabb élettartamot ígér, ízületkímélőbb hagyományos társaihoz képest, illetve nincs karbantartási igénye olyan értelemben, hogy a pozíciója fix, így nem kell a felhasználónak középre állítania. A

Vector Fitness 600 ívelt pályás futópad rendelkezik plusz fékrendszerrel is, mely mágneses elven működik, így edzés közben akár 8 fokozatban is lehetséges plusz terhelés állítása. Rendelkezik kijelzővel, mely a LCD kialakítású, és az edzéshez szükséges alapadatokat mutatja. A futópad alkalmas sprintre, intenzív futásra, kocogásra, gyorsgyaloglásra, és még sétálásra is.

Véleményünk szerint a Vector Fitness 600 ívelt pályás futópad szinte minden korosztály és felhasználó számára alkalmas cardio eszköz.

Garancia: 3 év

Felhasználási környezet Otthoni-Családi, Félprofesszionális-Zártközösségi, Professzionális-Közösségi
Maximális terhelhetőség 180 kg
Távvezérlés Kapaszkodóról szabályozható ellenállás
Kijelző típusa LCD
Kijelzett adatok Idő, Kalória, Lépésszám, Sebesség, Távolság
Edzésmódok 1 manuális
Motor Nincs motor
Sebesség Felhasználó saját tempója alapján
Dőlésszög Fix
Futófelület 150 cm x 43 cm
Futószalag Speciális, lamellás kialakítás
Ízületvédelem Rázkodáselnyelő futófelület
Hatásfok Keringési rendszer:magas, Szív:közepes, Zsírégetés:magas, Izomtömeg növelés:közepes, Izomerő fejlesztés:alacsony
Méret 185 cm x 86 cm x 158 cm
Méret összecsukva Nem összecsukható
Nettó súly 165 kg
Bruttó súly 185 kg
Egyéb Szállítógörgők