Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A húzódzkodó állvány a testedzésben komplex élményt garantál

A húzódzkodó állvány igazi jolly joker az edzőgépek világában, hiszen megingathatatlan alapot biztosít a komplex, a felsőtest izomzatát kellő mértékben, és aprólékossággal átmozgató gyakorlatok elvégzéséhez. 

A súlyok és a feladatok nehézségének növelésével tónusos izomzat érhető el, természetesen megfelelő kitartás és kellő idő/energia befektetése mellett. A vágyott forma és izomtónus eléréséhez elengedhetetlenek azok az edzést segítő eszközök, amiknek a közbenjárásával egy-egy egyszerűnek tűnő mozdulatból komplett gyakorlatsor válhat.

A húzódzkodás, illetve a húzódzkodó állvány, pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Sokan (különösen azok, akik még nem próbálták) hajlamosak alulbecsülni a hatékonyságát. Ám, akik már használták néhányszor, azok tanúsíthatják: a felsőtest izmainak edzésében nincsen jobb segítőtárs ennél. A kínálatunkat alkotó termékpaletta széles spektrumon mozog, mind az eszközök árát, mind a paraméterek listáját illetően. Ennek köszönhetően ténylegesen olyan géppel gazdagíthatja életét és alakformálását, ami maradéktalanul megfelel az igényeinek, lehetőségeinek és elvárásainak.

A húzódzkodó állvány kényelmesen, könnyen kezelhető, a beépített haspad, valamint a funkcionális heveder kettőse komplexitást garantál, a hatékony mozgásról nem is beszélve. Az egyedi igényekkel és anatómiai adottságokkal összhangban átalakítható állvány alkalmazása komfortos, egyszerű és élvezetes. A multifunkciós alternatívák a teljes test átmozgatását is lehetővé teszik. Ez az a gép, ami mind konditermi, mind otthoni körülmények között megállja a helyét, támogatva az izomzat optimális fejlődését, növekedését.