Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Speciális termékek

Rendezés:

A gluténmentes keksz nem húzza keresztül a számításaidat!

 

gluténmentes keksz az a nasi, amit jó, ha mindig a közeledben tartasz. Rakhatsz egyet a zsebedbe, egyet a táskádba és a kamrádat is érdemes feltöltened vele, hogyha lecsap rád az éhség, akkor tudj mihez nyúlni, ami egészséges és nem vágja keresztül az aktuális diétádat.

Hiszen mind az izomnövelés szakaszában, mind a fogyókúra idején elengedhetetlen, hogy az étrendi előírásokat, amennyire lehet szem előtt tartva tudd kialakítani napi táplálkozásod menetét. Biztosan ismered a híres elméletet és arányszámot: 70%-ban a bevitt tápanyagok milyenségén és mennyiségén múlik a diétád sikere. Ez bizony, ha végiggondolod brutális érték. Csupán 30% az, ami a mozgás fontosságára utal, bár nyilván ez utóbbi nemcsak funkcionalitása miatt kerülhet gól pozícióba az életedben, hanem pusztán azért, mert szereted. Száz szónak is egy a vége, nem mindegy, hogyha úgy érzed kopognak a szemeid, akkor mi az az étel, ami után húz a szíved no és persze nyúl a kezed. Ha előre tervezel, akkor bizony megakadályozhatod, hogy olyan alternatívák vegyenek körbe otthonodban és közvetlen közegedben, amik a legkevésbé sem nevezhetőek egészségtudatos döntésnek. Tovább fokozhatod a helyzetet azzal, ha nemcsak eltávolítod a nem optimális variánsokat, hanem feltöltöd a készleteidet olyan verziókkal, amik finomak, egészségesek és támogatják testformáló céljaid elérését. A gluténmentes keksz ezen a ponton juthat főszerephez.

Ami az ízét illeti, kifogástalan, állagában abszolút a hagyományos kekszélményre hajaz, ám a tradicionális kivitelhez képest ez bizony összetevőiben egészségtudatosságot képvisel. Ennek köszönhetően, ha rád tör az édességhiány vagy csupán a beköszönt a jól megérdemelt tízórai vagy uzsonna ideje, azonnal elmajszolhatod kedvenc kekszedet.