Leírás és Paraméterek
LACTASE ENZYME
A laktáz (ß-galaktozidáz) egy emésztőenzim, amely lebontja a laktózt (tejcukrot) és átalakítja egyszerű cukrokká, glükózzá és galaktózzá. Azoknál az embereknél, akiknél hiányzik ez az enzim nem tudják megemészteni teljes mértékben a laktózt, ami kellemetlen tüneteket okozhat. A laktáz enzim segíti a laktóz emésztését azoknál, akiknek laktóz-emésztési nehézségeik vannak. A laktáz enzim ideális azok számára, akik szeretnék élvezni a tejsavó, kazein, kazeinát vagy tejfehérje előnyeit, de laktóz-intoleranciájuk van. Általában 2500 FCC egység szükséges 10-13 gramm laktóz emésztéséhez. Nagyon érzékeny egyéneknél, akiknél a bevitt laktóz mennyiség 100% -ának lebontásához szükség van enzim bevitelre, étkezésenként 10 000 FCC egység ajánlott. Két kapszula bevétele biztosítja ezt az enzim mennyiséget!
Adagolási javaslat
Vegyen be 1 kapszulát minden laktóz tartalmú ételhez, beleértve a tejsavó, kazein, kazeinát tartalmú italokat is. (1 kapszula általánosságban 20-26 g laktóz emésztéséhez elegendő. Ez a laktóz mennyiség kb. 400 ml tejnek felel meg.)Allergén információ
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!Figyelmeztetés
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A laktóz-intolerancia egyénenként változhat, kérjen tanácsot szakembertől a laktáz enzim táplálkozásban betöltött szerepéről.Kiszerelés
100 kapszula - 100 adag
Tápanyagtartalom:
Napi adag: 1 kapszula | ||||||
1 kapszula | ||||||
Laktáz | 50 mg | 5000 FCC* egység | ||||
*Food Chemicals Codex |
ÖSSZETEVŐK