Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Scitec

Scitec üzleteink megtalálhatóak Győr szívében, a főbejáratnál a Plázában illetve a Vas Gereben utcában a körforgalomtól nem messze. Mindkét üzletünkben termékpalettánk széles választékával és baráti nyitva tartással várjuk kedves vásárlóinkat. A táplálék kiegészítő Scitec szaküzletekben mindaz megtalálható, amire egy profi szinten sportolónak szüksége lehet. Ha te csak amatőr vagy a sportolásban, akkor se félj felkeresni minket, hogy tanácsot adhassunk fejlődésedhez. A Scitec Nutricion® Európa egyik legismertebb étrend kiegészítő márkája, mely hatalmas termékválasztékkal rendelkezik és a termékei tudományosan magalapozott módon kerülnek összeállításra.

Scitec üzleteinkben csak a proteinek terén hatalmas választékkal szolgálunk, hogy mindenki megtalálhassa a számára leghasznosabb terméket. A Scitec letette a voksát a testépítés és izom tömegnövelés terén, számos neves sportolót és sportolási formát is támogatva tevékenységeivel. Közös törekedéseink célpontjában szerepel mind a magas minőség és mind a tisztességes üzleti magatartás, a vásárlók igényeinek maradéktalan kiszolgálása a biztonságosság és a tudomány nevében. Hivatalosan bevizsgált termékeinkben a vásárló valóban azt kapja, amit megvásárolt, a termékek hatékonyságát számos tesztelésnek vetették alá és sokféle körülmény között bizonyítottak már. Scitec üzleteinkben a fehérjéken kívül megtalálhatóak a testtömeg növelők, ásványi anyagok, vitaminok, edzés előtti és utáni formulák, testsúly-kontrollra ható kiegészítők valamint számos különleges készítmény, mely hozzájárulhat a sportteljesítmény növeléséhez.

A powersport.hu webáruházban megtalálhatóak a Scitec Nutrition termékei, melyek a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos táplálékkiegészítői.