Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Keresztcsiga

Rendezés:

Sokoldalúan felhasználható keresztcsiga rendszer

 

Annak érdekében, hogy az izmait fokozatosan egyre nagyobb terhelésnek tudja kitenni, érdemes olyan edzőgépeket használnia, amik lehetővé teszik a fejlődést. Ez látszólag egy egyszerű feladatnak tűnik, ám amikor a valóságban is erőfeszítéseket tesz az izomnövekedés elérése érdekében, akkor könnyen azt tapasztalhatja, hogy nem elegendő az intenzitás vagy nem megfelelő a technika.

A lapsúlyokkal működő keresztcsiga használata lehetővé teszi, hogy a test minden egyes izomcsoportjára erőhatást gyakoroljon, és igény esetén növelje azok méretét. A termék meghatározott nehézségű lapsúlyokkal kerülhet a birtokába, de a rendszer rugalmasságának köszönhetően, a későbbiekben tovább is bővíthető a gép. Ennek köszönhető, hogy a keresztcsiga használata meglehetősen hosszútávon biztosítja az izomfejlődést és abban a fázisban is eredményt érhet el vele, amikor már csak a kőkemény szálkásítás a cél. A kábelvégekre többféle fogantyú és pánt is könnyen csatlakoztatható, így mindig arra a testrészre tud edzeni, amit formásítani, erősíteni szeretne.

A keresztcsiga használható csak az egyik oldalon, de arra is lehetősége van, hogy mindkét oszlopot igénybe vegye. A sokoldalú felhasználhatóság itt még nem ér véget, ugyanis a rendszer egy remek kialakítású edzőpaddal is kiegészülhet. Érdemes a multifunkcionális változat mellett dönteni, mert így a keresztcsiga révén a hát-, a mell- és a karizmokat is kellőképpen meg tudja mozgatni. A helytakarékos kivitelezésnek köszönhetően nem foglal el nagy területet, így akár a lakásban is tudja használni.