Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

GY.I.K.

 

Milyen márkát válasszak?

Weboldalunkon csak a megbízható márkákat találja meg a vásárló. A több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően lekerültek azok a márkák amikkel több probléma is előfordult vagy esetleg a szervizesünk a márka nevének kimondása után nem vállalta el a szerelését. Alapelvünk az, hogy nem adunk el olyan gépet, amivel a vásárlónak és nekünk is csak problémánk van.

Telefonon vagy személyesen bővebb információkat tudunk adni a fitness gépek világáról.

 

Futópadok:

Mit vegyek figyelembe egy futópad vásárlásakor?

Legfontosabb a garancia, nem mindegy, hogy 1 évet vállal a forgalmazó vagy 2 évet. Futópadok többségénél a 2 év adott, van olyan márka ahol például 5 év motor garanciát vállal a forgalmazó. És már itt is van a következő, a motor. Mekkora teljesítményű legyen? Ez attól függ, hogy egy nap hány órát fog menni az a futópad. Az otthonra tervezett futópadok napi 2-3 órát mehetnek.

A következő szempont a max. terhelhetőség. Nagyon fontos betartani! Ha 135 kg-ig terhelhető egy futópad akkor 130 kg-nál ne legyünk nehezebbek. Ennek a megadott számnak az átlépése okozhat egy futólap törést, ami ebben az esetben nem garanciális probléma így máris okoztunk egy jó esetben 30-40 ezer forintos kárt magunknak.

Figyeljünk még a futófelület méretére. Példaként, ha 180 cm magasak vagyunk az ideális futófelület 135 cm hosszú, a szélesség az komfort kérdése. A 45 cm szélességűt is tudjuk használni kényelmesen, de vásárlóink többsége inkább választja az 50 cm-nél szélesebb futófelülettel rendelkező futópadokat.

 

Mire figyeljek a futópad megvásárlása után?

Talán a legfontosabb kérdés ez egy futópadnál. Nagyon sokszor csak futnak a vásárlók rajt hónapokat és elfelejtik a karbantartást. Attól függően, hogy mennyit megy a futópad egy héten, a szalagot meg kell kenni! Webáruházunkban minden futópadhoz feltüntettük kiegészítő termékként a szilikon sprayt.

Mondom, mi történik, ha nem kenjünk a szalag alatti futólapot! Dolgozik a futópadunk és minden használatkor fogy az olaj, szépen melegszik, lassan semmi kenőanyag nincs, és ekkor elkezd a szalag és a futólap is kopni. Egy idő után a szalagunk kikopik, a futólapunk megreped és cserélhetjük, ami szintén nem garanciális. Így okoztunk magunknak egy 50-60 ezer forintos kárt.

Jó esetben csak ez hibásodik, rosszabb esetben a motort is tönkre tehetjük ezzel a mulasztásunkkal.

Ha nem használjuk sokáig a padot, ellenőrizzük a szalag alatti olaj mennyiséget. Állásában is száradhat.

 

Összetudom-e szerelni egyedül a futópadot?

Természetesen, igen. A legegyszerűbben összeszerelhető fitness gép.

Annyi a teendőnk, hogy a futófelületre felhelyezzük a két tartó oszlopot, a kijelzőből kilógó kábelt összecsatlakoztatjuk a tartó oszlopon áthúzott kábellel, majd óvatosan ráhelyezzük a kijelzőt, hogy a kábel ne sérüljön, a csavarokat a helyére illesztjük és kész is.

 

Szállításkor kapok e segítséget?

Ha kollégánk szállítja a futópadot, mindenképp segít. Ha emeletre kell vinni, akkor szoktuk kérni a vásárlót, hogy legyen ott olyan ember, aki tud segíteni. 100 kg-nál nehezebb gépekről beszélünk. Így jó, ha van segítség.

Nem minden esetben tud menni kollégánk, így futárszolgálattal is szállítunk. Sajnos itt nem tudjuk garantálni, hogy a sofőr épp milyen hangulatában lesz. De általában szoktak segíteni, de itt megjegyezném, hogy ebben az esetben mindenképp legyen otthon egy férfi, aki tud segíteni a sofőrnek.

 

Saját gépkocsival is elhozhatom a futópadot?

Természetesen, igen győri üzletünkből lehetséges. Kérésre pontos doboz méretet tudunk mondani.

 

Meg tudom nézni valahol a futópadokat?

Igen, Győrben a Tihanyi Á. u. 78. szám alatt van egy kisebb bemutató termünk. Jelenleg 5 db futópad van kiállítva. Úgy válogattuk össze őket, hogy látható legyen a különbség az összegek szerinti ugrásoknál és természetesen a méretek közötti eltérésekben.

Keresés